U trendu

Naslovna strana za utorak, 10. jul 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od utorka, 10. jula pišu o razgovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemačke kancelarke Angele Merkel, o Srbinu koji se lažno predstavljao kao agent CIA i ušao u vojnu bazu Bondstil na Kosovu, kao i o drugim političkim, društvenim i ekonomskim temama.

ALO – „Borba za živote još četiri dečaka“, o spasavanju dečaka iz pećine na Tajlandu. List piše i o snimanju dece na javnim prostorima „Ko nam snima decu po parkovima“.

BLIC – „Izbo ljubavnika i ostavio ga na ulici da umre“, o ubistvu u Zemunu. „Potreban kompromis za Kosovo“, o razgovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel. „Spasili osam dečaka, još četiri u pećini“, o spasavanju dece zarobljene u pećini na Tajlandu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Angela za Vučićev projekat“, o razgovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel. „Srbiju vide u bloku država pravoslavlja“, list piše da Američka obaveštajna agencija CIA procenjuje da će Evropa biti podeljena na tri dela „novu“ i „staru“, i „pravoslavnu“ kojoj bi pripadala i Srbija.

DANAS – List piše da „predsednik države korisiti svaki trenutak za optužbe na račun opozicije „Za Vučića su svi opozicionari lopovi i secikese“. „Telekomu pao prihod za 1,25 milijardi dinara“, o prihodima i rashodima Telekoma u 2017. godini. O odluci predsednika Višeg suda u Beogradu da bivši komandant JSO Milorad Ulemek poznatiji kao Legija nastavi da služi kaznu u požarevačkom zatvoru list piše pod naslovom „Legija se žali zbog ostanka u ‘Alkatrazu'“.

INFORMER – „Srbin se lažno predstavio kao agent CIA i tri sata ‘kontrolisao’ Bondstil“, list piše da je jedan Beogradjanin tri sata boravio u američkoj vojnoj bazi na Kosovu, dok ga marinci nisu uhapsili. „FIFA voli ustaše“, o kazni upozorenja hrvatskim fudbalerima zbog podrške Ukrajini na Svetskom prvenstvu.

POLITIKA – „Rekonstrukcija ulica u centru Beograda – Svetogorske i Balkanske“, o nastavku radova u glavnom gradu. „Ministarstvo privrede traži stečaj za pančevačku ‘Azotaru'“, o situaciji u toj fabrici. „Merkelova: Kina je saveznik“, o sastanku kineskog premijera Li Kećijanga i nemačke kancelarke Angele Merkel.

KURIR – O Beogradjaninu (66) koji je pokušao da udje u vojnu bazu na Kosovu „Srpski deda špijun upao u Bondstil“.

SRPSKI TELEGRAF – O rušenju kuće Djure Jakšića u Kragujevcu, list piše „Tomin sin srušio kuću Djure Jakšića“. „Srbin lažni agent CIA upao u Bondstil“, o pokušaju ulaska Srbina u vojnu bazu na Kosovu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.