U trendu

Naslovna strana za utorak, 19. februar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o nesreći u kojoj je stradao pevač Šabana Šaulića, o tome da je kompanija „Koka-Kola“ kupila kompaniju „Bambi“, i o opoziciji i protestima u Srbiji.

BLIC  –  „Sankcije za vojsku Kosova i političare“, o eventualnom odgovoru SAD ako Priština ne ukine takse za uvoz srpske robe. „Koka-Kola je kupila Bambi, to je dokaz našeg rada“, kaže za list generalni direktor holding kompanije „Moji brendovi“ Andrej Jovanović.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Plaćamo kredite Kosova do 2041“, o preduzećima na Kosovu čije kredite otplaćuje Srbija. „Vukotiću 15 meseci robije“, o presudi Višeg suda u Beogradu navodnom vodji škaljarskog klana Jovanu Vukotiću. „Šabanu pukla aorta posle sudara“, o smrti pevača Šabana Šaulića.

DANAS  –  Predsednik Narodne stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju Vuk Jeremić za list kaže „Ako protesti rastu, neće biti izbora“. „Rešenje o smeni Stojkovića demantuje dekana“, list je objavio faksimil rešenja o smeni genetičara Miodraga Stojkovića na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu. „Savetnik premijerke bivši portparol LDP“, list piše da će nekadašnji PR Liberalno-demokratske partije Mladen Bašić raditi u kabinetu premijerke Srbije.

ALO  –  „Nema nama izlaza bez Šabana“, o porodici stradalog pevača Šabana Šaulića. „Koka-Kola kupila Plazmu“, o tome da su Amerikanci platiti 260 miliona evra za Bambi.

INFORMER  –  „Koka-Kola kupila Bambi“, o novom gazdi srpskog brenda „Bambi“. O nesreći u kojoj je stradao pevač Šaban Šaulić list piše u tekstu „Kum Šabana Šaulića o nesreći: Kao da je žurio u smrt“.

KURIR  –  „Vučić: Biće gore nego pakleno teško“, prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o kosovskom pitanju. List piše: „Izvršitelji hteli da isele baku od 90 godina, komšije odbranile staricu“.

POLITIKA  –  „DS i Dveri slučajni partneri“, list piše da postoji sukob u opozicionom Savezu za Srbiju. „Ekološka bomba na dvadesetak kilometara od centra Beograda“, o deponiji životinjskih kostiju i izlivenim hemikalijama u Padinskoj Skeli. „Genetičar Stojković ipak nije smenjen“, o angažovanju čuvenog genetičara Miodraga Stojkovića na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu.

SRPSKI TELEGRAF  –  List piše: „Ispovest kuma folk legende, poslednje reči pevača u autu smrti“, Bojan Stojadinović koji je sa Šaulićem bio u automobilu, opisao je stravične detalje nesreće.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.