U trendu

Naslovna strana za utorak, 20. februar 2018.

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak 20. februar najviše pažnje su posvetili beogradskim izborima i odnosu Beograda i Prištine.

BLIC – Na centralnom delu naslovnice tekst „Novi Nemanjići položili ispit“ – o TV-seriji Radio-televiziji Srbije. List piše i o radovima kupoli hrama Svetog Save u Beohradu – „Zlatna kupola zasijala u hramu“, a piše i o predstojećim beogradskim izborima.

VEČERNJE NOVOSTI –  Na naslovnoj stranici tekst o demarkaciji granice izmedju Kosova i Crne Gore „Korekcija granica moguća naknadno“. Piše i o samoubistvu dečaka iz Skele kod Obrenovca „Službe nisu marile za Uroša“, a o hapšenju „Stranci upali u magacin s municijom“.

DANAS – List donosi intervju s nekadašnjim direktorom Vojno-bezbednosne agencije Momirom Stojanovićem „Vlast hapsi da pokaže zube pred izbore“. Na naslovnoj strani je i intervju s liderom Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sašom Jankovićem pod naslovom „Nakon pobede na gradskim, tražićemo i republičke izbore“.

POLITIKA – List o spisku država koje su priznale nezavisnost Kosova piše u tekstu pod nazivom „Kruni se priznanje Kosova“. U strancima koji su snimali zgradu Generalštaba piše pod naslovom „Stranci dronom pokušavali da snime Generalštab“, a o sudbini borske firme „RTB Bor u plusu, prodaja se odlaže“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar