Naslovna strana za utorak, 20. februar

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 20. februar, najviše pažnje su posvetili beogradskim izborima, hapšenju osmoro stranaca zbog upada u vojne objekte Srbije i o prelasku voditelja Živorada Žike Nikolića sa Radio televizije Srbije na televiziju Pink.

ALO  –  „Američki udar na Vojsku Srbije“, o privodjenju osmoro stranaca zbog pokušaja snimanja i upada u vojne objekte u Srbiji.

BLIC  –  „Zlatna kupola zasijala u hramu“, o radovima na kupoli hrama Svetog Save u Beogradu. List piše i o predstojećim beogradskim izborima pod naslovima „Svetislav Bule Goncić: Neću funkcije već bolji život za sve gradjane“ i „Vesna Rakić Vodinelić: Glavni cilj nam je da uklonimo štetnu vlast“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Stranci upali u magacin sa municijom“, o hapšenju osmoro stranaca zbog snimanja i upada u vojne objekte. „Šolak plaća Djilasovu kampnju“, list piše o izvorima finansiranja kampanje koalicije „Dragan Djilas – Beograd odlučuje, ljudi pobedjuju“. „Žika ne može da odnese Šarenicu“, o reakcijama na prelazak voditelja Žike Nikolića sa RTS na Pink.

DANAS  –  Pod naslovom „Vlast hapsi da pokaže zube pred izbore“, intervju sa nekadašnjim direktorom Vojno-bezbednosne agencije Momirom Stojanovićem. „Nakon pobede na gradskim, tražićemo i republičke izbore“, intervju sa liderom Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sašom Jankovićem.

INFORMER  –  Pod naslovom „Opšti rat“, list piše o kampanji za izbore za Skupštinu Beograda.

KURIR  –  „Dačić u inat Miri doveo Slobinog unuka na miting“, list piše o dešavanjima u SPS posle polemike sa suprugom nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića Mirjanom Marković. „Žika ipak otišao sa RTS na Pink“, o prelasku voditelja „Žikine šarenice“ sa javnog servisa na Pink. „Sprečićemo trovanje cijanidom“, rekao je ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan.

POLITIKA  –  „Kruni se priznanje Kosova“, o spisku država koje su priznale nezavisnost Kosova. „RTB Bor u plusu, prodaja se odlaže“, o sudbini borske firme. O strancima koji su snimali zgradu Generalštaba piše pod naslovom „Stranci dronom pokušavali da snime Generalštab“.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Putin: Pravim veliku Srbiju“, list piše da Rusija preti da će ako NATO stvori „veliku Albaniju“, stvoriti „veliku Srbiju“. „Šarenica od 10. marta na Pinku“, rekao je za list voditelj Žika Nikolić.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike