U trendu

Naslovna strana za utorak, 22. januar 2019. godine

Dnevni listovi u utorak, 22. januara, pišu o istraživanju javnog mnjenja povodom mogućih vanrednih parlamentarnih izbora, stanju u srpskom zdravstvu i ukidanju listi čekanja, a najavljuju i posete svetskih lidera Beogradu. 

ALO – „Koka kola preuzima Knjaz?“, list piše da nakon kupovine fabrike „Knjaz Miloš“, ta kompanija ima monopol nad srpskim vodama.

BLIC – „Srbija može u EU do 2025“, ocenjuju ambasadori Nemačke i Francuske, Tomas Šib i Frederik Mondoloni. „Manje od 100 zemalja priznalo Kosovo“, o Republici Palau koja je povukla priznanje nezavisnosti Kosova. „Vučić: Vrh SNS traži izbore“, predsednik Srbije Aleksandar Vučić o vanrednim parlamentarnim izborima.  

VEČERNJE NOVOSTI – „Operacije kukova i katarakte bez čekanja“, najava ministra zdravlja Zlatibora Lončara o ukidanju listi čekanja. „Kese skuplje, eko-fondovi bez dinara“, o lošoj brizi za životnu sredinu.

DANAS – „Na operaciju i pregled čeka 70.395 pacijenata“, o stanju u srpskom zdravstvu. „Bojkot izbora je svima opcija“, o stavu opozicije o vanrednim parlamentarnim izborima. „Protesti mogu da zaustave bezočnost vlasti“, profesori Filozofskog fakulteta u Beogradu o podršci demonstrantima.  

INFORMER – „SNS ide i do 69 odsto, SzS na 10 odsto“, o rezultatima eventualnih vanrednih parlamentrarnih izbora. „Haradinaj mora da ukine takse“, o poruci SAD Prištini, koja traži ukidanje taksi.

KURIR – „Vučić posle Putina dovodi i Angelu“, list piše da će Srbiju posetiti nemačka kancelarka Angela Merkel.

POLITIKA – „Glumci ili političari“, o protestima „Stop krvavim košuljama – Jedan od pet miliona“ koji se subotom održavaju u Beogradu. „Mustafa za sada samo svedok u Hagu“, o saslušanju bivšeg komandanta Oslobodilačke vojske Kosova Rustema Mustafe u Specijalnom tužilaštvu u Hagu.

SRPSKI TELEGRAF – „Tramp dolazi u Srbiju“, list piše da se za američkog predsednika sprema spektakularni doček u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.