U trendu

Naslovna strana za utorak, 25. april 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o trostrukom ubistvu i samoubistvu kod Golupca, ali i o drugim temama, medju kojima su sastanak predsednika i premijera Srbije Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, lokalnim izborima u Srbiji i izborima u Francuskoj, dok dnevni list „Danas“ posvećuje podlistak godišnjici nerazjašnjenog noćnog rušenja u beogradskoj Savamali.

ALO – „Neću više biti gradonačelnik“, za list kaže gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

BLIC – „Nikolić kod Dodika u oproštajnoj poseti“, list piše da su se premijer i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić dogovorili o primopredaji dužnosti, razgovarali o novom premijeru i dogovorili da poslednja zvanična poseta Nikolića bude poseta Republici Srpskoj. Pod naslovom „Rezerve nafte na izdisaju“ list piše da je NIS skoro potpuno iscrpeo rezerve „naftnog polja“ Velebit kod Kanjiže.

VEČENJE NOVOSTI – „Sve sam ih pobio, samo mi snaja uteče“, o zločinu kod Golupca. List piše o akciji policije u kojoj je uhapšeno 16 carinika pod naslovom „Cigare i parfeme knjižili na Amerikance i Ruse, pa od države uzeli 11,5 miliona evra“.

DANAS – „Boško Ničić: Razgovor sa svima, pa i sa SNS“, o lokalnim izborima u pet opština u Srbiji. „Tužno je kako se ponaša ogroman broj profesora“, za list o protestima govori nekadašnja rektorka Univerziteta u Beogradu Marija Bogdanović. „Saša Janković u Briselu nudi alternativu“, drugoplasirani na predsedničkim izborima u Srbiji održaće niz sastanaka u sedištu EU. „Siniša Mali od sumnjivih 500.000 evra kupio stanove“, istraživanje antikorupcijskog portala Pištaljka o poslovima gradonačelnika Beograda.

INFORMER – O zločinu u Bariču kod Golupca, gde je Božidar Daić ubio sina, ženu, šuraka, ranio snaju, a potom izvršio samoubistvo. „Budući predsednik Francuske gej oženjen babom“, list navodi da francuski mediji sumnjaju da je Emanuel Makron gej.

KURIR – „Ovo je spisak saradnika DB; Arkan, Drašković, Giška – odradjivali poslove za državu“, list navodi da je došao do dokumenata o sprezi države i mafije.

POLITIKA – „Francuski Obama protiv zahuktale desnice“, o predsedničkim izborima u Fracuskoj, na kojima su se u drugom krugu našli krajnja desničarka Marin Le Pen i Emanuel Makron. „Ubio sina, suprugu i šuraka, pa presudio sebi“, o zločinu u Golupcu. „SNS najviše glasova, opozicija zadovoljna“, o lokalnim izborima u pet opština u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF – Tekst u kojem piše da bi pobeda desničarke Marin Le Pen na predsedničkim izborima u Francuskoj značila to da Rusija dobija saveznika u EU.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.