Naslovna strana za utorak, 26. decembar 2017. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od utorka, 26. decembra  najčešće pišu o tome protiv kojih lidera OVK bi mogle biti podignute prve optužnice i lokalnim izborima u pet opština u Srbiji.

BLIC – „Amfilohije optužuje Vučića da će izdati Kosovo“, list piše da je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije sastavio apel za odbranu Kosova i Metohije. „Na Horgošu čekanje duže i od 15 sati“, o gužvama na granicama pred novogodišnje praznike.

VEČERNJE NOVOSTI – „Pred sud prvi ide Tačijev ujak Azem“, o podizanju optužnica protiv lidera Oslobodilačke vojske Kosova (OVK). „Gradićemo srpski tok!“, kaže generalni direktor „Srbijagasa“ Dušan Bajatović.

DANAS – „Pinkove manipulacije sa intervjuom predsednika“, list o tome kako su vlasnik i urednik Pink televizije „pokušali da prevare brojne beogradske novinare“.  „Plata kasni, nemaju knjižice, direktor trenira strogoću …“, radnici „Ratko Mitrović Niskogradnja“ opet obustavili rad. „Čistka u Etihadu stigla i do Er Srbije“, generalni direktor Dane Kondić podneo ostavku.

POLITIKA – „Dipos ponovo brine o 127 državnih nekretnina“, Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ ponovo će upravljati sa 127 državnih nekretnina koje su krajem prošle godine izuzete iz fonda tog preduzeća. „Novi klinički centar u Nišu primio prve pacijente“. „Izborna drama u Preševu“, jedinstvena srpska lista tvrdi da je osvojila 5,2 odsto glasova, ali opštinska izborna komisija saopštava da nije prešla cenzus.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike