U trendu

Naslovna strana za utorak, 26. septembar 2017. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o predstojećim beogradskim izborima i nastavku istrage o ubistvu pevačice Jelene Marjanović.

ALO  –  U tekstu „Jelena noktima grebala po blatu da bi preživela“ list piše o ubistvu pevačice Jelene Marjanović pozivajući se na nalaz obdukcije. List piše da je nekadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Djilas spreman za izbore za Skupštinu Beograda u tekstu „Odoh ako se ne ujedinite“

BLIC  –  Povodom beogradskih izbora, koji se najavljuju za decembar, list piše u tekstu „Selaković prvi na listi naprednjaka“. Nastavlja se pisanje o detaljima ubistva pevačice Jelene Marjanović „Ubijena na nasipu pa bačena u kanal“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  O ponudi ruskog biznismena Aleksandra Meljničenka – „Muž Sandre Modelsice za ‘Bor’ nudi 600 miliona“. Poseta ruskog ministra i dolazak dugo očekivanih ‘migova’ – „Migovi sleću, pa Šojgu stiže“. Nastavak istrage o ubistvu pevačice Jelene Marjanović – „Jelena se grčevito borila sa ubicom“.

DANAS  –  U „Naprednjacima ne treba verovati ni za izborni datum“ list piše da opozicija tvrdi da su spremni za beogradske izbore u decembru, ali sumnja u taj termin. O Bitefu i predstavi Olimp koja je izazvala burne reakcije: „Beograd je imao priliku da vidi ono o čemu priča pozorišna Evropa“. List piše da je predsednik Pokreta slobodnih gradjana Saša Janković obišao osnivača ugašenih Vranjskih novina Vukašina Obradovića pod naslovom „Vranjske – prava slika medija u Srbiji“.

INFORMER  –  „Detalji iz krivične prijave: Jelena se borila sa ubicom“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. List piše da je Hrvatska „zapretila“ da „Ako Srbija hoće u EU, mora da nam plati 40 milijardi evra ratne odštete“. Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić za list kaže „Prostituciju treba legalizovati“ uz obrazloženje da bi država od toga imala korist.

KURIR  –   „Janin crtež otkriva istinu o ubistvu“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović.

POLITIKA  –  Atmosfera pred beogradske izbore „SNS očekuje pobedu, opozicija se konsultuje“. O promeni na vrhu Komercijalne banke list piše u „Direktor Komercijalne banke podneo ostavku“. Masovna otpuštanja u Staklari – „U jednom danu 230 otkaza u paraćinskoj ‘Staklari’.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovima „Objavljeno superveštačenje“ i „Pevačica napisala pesmu u kojoj je predosetila smrt“ list piše o ubistvu pevačice Jelene Marjanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.