U trendu

Naslovna strana za utorak, 28. februar 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama najviše se bave predstojećim izborima, odlukom premijera Aleksadra Vučića da ne raspisuje parlamentarne izbore i demografskom slikom Srbije.

ALO – O odluci premijera Aleksandra Vučića da ne raspisuje parlamentarne izbore pod naslovom „Vučić častio Tadića i Radulovića“.

BLIC – List objavljuje istraživanje Ipsos stratedžik marketinga o tome kakvi bi bili rezultati izbora kada bi bili održani sledeće nedelje pod naslovom „Vučić 52,3 odsto, Janković 13,9 odsto“. Pod naslovom „Čume, Beba i Čeda vadili Šiptara iz CZ“, list piše da su Ljubiša Buha, Vladimir Popović i Čedomir Jovanović spasavali bivšeg šefa zemunskog klana Dušana Spasojevića iz Centralnog zatvora. U tekstu „Potkupio kongresmene za sliku sa Trampom“ list piše da je bogati Albanac platio da bi se predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji slikao sa predsednikom SAD Donaldom Trampom.

DANAS – „Uz Jeremića i firma Trampovog savetnika“, o tome ko vodi izborne štabove predsedničkih kandidata. „Vlast strahuje od poraza“, o stavovima opozicije nakon odluke premijera da ne raspiše uz predsdničke i parlamentarne izbore. „Krivične prijave protiv FSS“ o stavu Sindikata fudbalera Nezavisnost.

VEČERNJE NOVOSTI – „Srbija bira predsednika 9. aprila“, list piše da će izbori verovatno biti raspisani u četvrtak. „Ubio nam Spasoja, sudiji rekao da je pregazio ciglu“, o ogorčenju porodice Milošević iz Jagodine zbog kazne izrečene čoveku koji je pregazio njihovog sina. „Do 2050. biće nas možda i milion manje“ je naslov posvećen upozorenju SANU na lošu demografsku situaciju. „Od sutra sve overe kod notara“ piše list.

INFORMER – Pod naslovom „Nato bi da zgazi Srbiju“ list piše da je plan da se ukine Srbija kao slobodna i nezavisna država.

KURIR – List piše da su izbori mogući već 9. aprila „Selaković premijer, Ružić ulazi u vladu“.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Totalni udar na Srbiju“ list piše da postoji tajni plan Albanaca i Turaka protiv Srbije.

POLITIKA – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio u Savetu bezbednosti UN „Nećemo priznati Kosovo ni pod kakvim pritiscima“. O dugovanjima Agrokora u Srbiji „Agrkor u Srbiji ne plaća račune. „Mreža racionalizacije bačena i na studentske kulturne centre“ o inicijativi za gašenje Doma kulture Studentski grad na Novom Beogradu i njegovom pripajanju Studentskom kulturnom centru.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar