U trendu

Naslovna strana za utorak, 25. septembar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od utorka najviše pišu o incidentu od subote kada je automobil marke „bentli“ na Topčiderskoj zvezdi u Beogradu naleteo na vozilo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i o političkom delovanju bivšeg predsedničkog kandidata Luke Maksimovića, odnosno Belog Preletačevića.

ALO  –  „Narko-diler umalo ubio Vučića“, list piše da je trojici mladića odredjen pritvor od 30 dana jer su u subotu automobilom „bentli“ naleteli na vozilo predsednika Srbije Aleksandra Vučića. U tekstu „Nameštaljka u ‘Slagalici'“ list piše da su u kvizu „Slagalica“ koji se emituje na Radio-televiziji Srbije „unapred pripremljene kombinacije slova i da učesnici u kvizu ne mogu uticati na izbor govoreći ‘stop'“.“

BLIC  –  Pod naslovom „Vozač ‘bentlija’ na vezi s visokim funkcionerom iz policije“ list piše o incidentu kada je automobil „bentli“ naleteo na vozilo predsednika Srbije Aleksandra Vučića. U tekstu „Za 200 evra pričaju da sam sa SNS“ Luka Maksimović (Beli Preletačević) iz Mladenovca komentariše navode da nije više deo opozicije.

VEČERNJE NOVOSTI  –  List piše da „Vozača ‘bentlija’ traže zbog ranjavanja Čečena“. Pod naslovom „Mladić: Hoću da me leče u Srbiji“ list prenosi želju haškog optuženika Ratka Mladića.

DANAS  –  Bivši direktor BIA Andrija Savić u tekstu pod naslovom „Za čuvanje Vučića ‘kobre’ nisu najstručnije“ govori za list o incidentu sa automobilom „bentli“ i predsednikovom kolonom. „SNS me plaća novcem sa Palminim likom“ kaže Luka Maksimović (Beli Preletačević) o navodima da nije više deo opozicije.

INFORMER  –  Pod naslovom „Mladić umire, Haki sud se sprda“ list piše o zdravstvenom stanju haškog optuženika Ratka Mladića.

KURIR  –  „Vozač ‘bentlija’ čuvao starletu“, list piše o jednom od mladića koji su u subotu automobilom marke „bentli“ na Topčiderskoj zvezdi u Beogradu naleteli na vozilo predsednika Srbije Aleksandra Vučić. „Gradonačelnik iz SNS tukao sugradjanina“, list piše da je predsednik opštine Kostolac Ivan Savić „pesnicama nasrnuo na gradjanina Vladana Kerića i pretio mu“.

POLITIKA  –  Politika piše da putnici automobila „bentli“ „Tvrde da nisu videli kolonu u kojoj je bio predsednik Vučić“. Pod naslovom:“Protesna nota Zagrebu zbog raspirivanja nacionalne mržnje“, o novom zaoštravanju odnosa Srbije i Hrvatske.

SRPSKI TELEGRAF   – U tekstu „Šešelj: Karadžić da bude predsednik svih Srba“ list piše o „tajnom izveštaju službi bezbednosti po kojima je lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj nudio Evropskoj uniji da haški optuženik Radovan Karadžić bude predsednik Srba sa obe strane Drine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.