U trendu

Naslovne strane za 27. jun 2017.

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od utorka, 27. juna, najviše pišu o formiranju nove Vlade Srbije i o budućim ministarskim rešenjima.  

ALO  –  „Skot pobesneo – ne dajte vojsku Vulinu“, o tome da se ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajl Skot „buni jer će Aleksandar Vulin postatati novi ministar odbrane“. „Biće mi čast da vodim ministarstvo rada“, dosadašnji ministar odbrane Zoran Djordjević kaže za Alo.

BLIC  –  U tekstu „Kabinet Ane Brnabić – novi ministri“, o promenama u Vladi Srbije. U tekstu „Mafijaška likvidacija u centru Niša“, o dvostrukom ubistvu u centru Niša.

VEČERNJE NOVOSTI  –  U tekstu „Rusija iz Beograda prodaje avione“, o saznanjima da će Rusija u Srbiji otvoriti ekonomsku zonu. U tekstu „Amerika pritiska Vučića: Vulin ne sme na čelo odbrane“, o saznanjima tog lista da se Vašington umešao u sklapanje mozaika nove izvršne vlasti.

DANAS  –  U tekstu pod naslovom „Tužilaštvo čeka dve nedelje na dopunske odgovore MUP-a“ list piše da je nepoznato kada će biti okončana istraga o napadima na novinare tokom mitinga SNS 31. maja. „Akademija za ministre do kraja godine“ o najavama mandatarke Ane Brnabić.

INFORMER  –  „Tri nova ministra“, o tome da će u Vladi Ane Brnabić, ministar državne uprave biti Branko Ružić (SPS), Nenad Popović (SNP) ministar bez portfelja zadužen za inovacije i Goran Trivan (sekretar Grada Beograda za zaštitu životne sredine) ministar ekologije. 

KURIR  –  „Srbija postala zemlja kriminala“, list piše kako se za „godinu dana u Srbiji desilo više od deset nerešeni ubistava“. „Vučić lažima hoće da uništi Kurir“, o tome kako je taj list zbog kritike vlasti „preko noći postao milionski dužnik“.

POLITIKA  –  U tekstu „U Vinči ni dima ni vatre“ o problemima na najvećoj deponiji na Balkanu. „Nova vlada do petka“, o formiranju kabineta mandatarke Ane Brnabić.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Deca heroja sa Košara žive u bedi“, apel na državu da pomogne junacima. „Breni ugrožen život“, list piše da su „pevačici Breni tumor markeri uvećani“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.