U trendu

Naslovne strane za 29. jun 2017. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o ekspozeu mandatarke Ane Branabić i stavovima poslanika u Skupštini Srbije o budućoj vladi.

ALO  –  „Zovu me sultanija i fikus, ali radim za Srbiju“, o ekspozeu mandatarke Ane Brnabić. List piše i da je „BIA sprečila pljačku veka“.

BLIC  –  Pod naslovom „Samo vredjajte, hoću da menjam Srbiju na bolje“, o ekspozeu mandatarke Ane Brnabić. „Nikolić nas košta milion evra mesečno“, o troškovima Kancelarije za saradnju s Kinom i Rusijom.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „Veće plate i pomirenje s Albancima“, o ekspozeu mandatarke Ane Brnabić. „Vidovdan nas uči: Ne smemo se deliti“, o 628. godišnjici Kosovskog boja.

DANAS  –  „Ekspoze sa pohvalama Vučiću i njegovoj vladi“ o ekspozeu mandatarke Ane Brnabić. U tekstu: „Potpuno obustavljena proizvodnja u Fijatu“ o štrajku u fabrici automobila u Kragujevcu.

INFORMER  –  „Vučić: Na Vidovdan se sve najbolje vidi, i one 1389, ali i ove 2017.“, o obeležavanju 628 godišnjice Kosovske bitke. „Ana Brnabić: Sve za Srbiju“, o izboru nove vlade.

KURIR  –  „Ekspoze Ane Brnabić“, „Antiću pozlilo, popoviću dali magareću klupu“, „Vulin bežao od vojske dok su mu vršnjaci ginuli“, tekstovi u kojima list piše o dešavanjima na sednici Skupštine Srbije o izboru nove vlade, o ekspozeu mandatarke Ane Brnabić, kao i o kandidatima za ministre.

POLITIKA  –  „Dijalog obezbedjuje stabilnost“, o ekspozeu mandatrake Ane Branabić. U tekstu „Prve optužnice protiv OVK možda već iduće sedmice“ o radu Specijalnog suda za zločine bivše OVK u Hagu.

SRPSKI TELGRAF  –  Pod naslovima „Antić završio u urgentnom“ i „Radeta zaspala“ list piše o sednici Skupštine Srbije o izboru Vlade Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.