U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 1. decembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o dešavanjima oko fudbalske reprezetnacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru a bave se i poskupljenjima struje i štrajkom prosvetara.

ALO – „Nema prave zime do polovine decembra“, list piše o prognozama za predstojeću zimu.

BLIC – „Neki djaci u školi, neki uče kod kuće“, o opštoj konfuziji zbog štrajka prosvetara. List piše o fudbalerima Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru, u tekstu „Vlahović besan: Sve lažu zli ljudi“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o reprezentativcima Srbije na Svetskom prvenstvu: „Kompleksaši nam ne mogu srušiti tim“. O vršnjačkom nasilju u Novom Pazaru: „Slomili mu vilicu na kraju meča“.

DANAS – „Za četiri meseca struja poskupljuje čak 24 odsto“, o ceni električne energije. „Brnabić prima 145.000, Dačić 139.608 dinara“, o zaradama u vladi Srbije.

INFORMER – „Mafija u panici, vratio se Luka“, list piše o povratku u Srbiju Luke Bojovića, koji je u Španiji proveo više godina u zatvoru.

KURIR – O predlogu iz Evropske unije za osnivanje novog tribunala u Hagu „EU želi da formira haški sud za ruske zločine!“.

NOVA – „Šapić: Ne znam da li mi iz SNS šalju signale, pitajte njih“, o izjavi gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića, posle sednice gradske skupštine na kojoj nije prihvaćen zahtev dela opozicije o njegvoj smeni. List piše da postoji način da najbolji lekari ostanu u Srbiji: „Rumunski model spas za srpsko zdravstvo“.

POLITIKA – List piše da je predlog rezolucije o sankcijama Rusiji podelio parlamentarnu opoziciju, u tekstu pod naslovom „Sednica još nezakazana, stranke iskopale rovove“. „Čistilište u poslu s malinom“, o situaciji s malinom.

SRPSKI TELEGRAF – Fudbaler srpske reprezentacije na svetskom prvenstvu u Kataru Dušan Vlahović povodom navoda o svadji u timu: „Laži o nama izmišljaju kompleksi koji mrze Srbiju!“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar