U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 12. decembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 12. decembar pišu o listi najvećih poreskih dužnika u Srbiji, o trgovini oružjem, porodičnom nasilju i drugim temama.

ALO  –  „Gurović ženi i ćerki razbio nos“, o pritvaranju poznatog košarkaša Milana Gurovića prijavljenog za nasilje u porodici.

BLIC  –  „Ovo su najveći poreski dužnici u Srbiji“, o novoj listi koju je objavila Poreska uprava Srbije. „Udarao me pesnicama, a ćerki lupao glavu o stepenik“, o optužbama za nasilje u porodici protiv bivšeg košarkaša Milana Gurovića.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Ko sabotira ‘Djecu Kozare’ i ‘Žutu kuću'“,  o konkursu Filmskog centra Srbije. „Supruga prijavila Gurovića da je tukao“, o optužbama za nasilje u porodici protiv bivšeg košarkaškog reprezentativca.

DANAS  –  „Tešićev trgovac oružjem dobio zaposlenje u BIA“, o trgovini oružjem u Srbiji. „Obradović i Djilas: Vlast nas svrstava u narko mafiju znajući da to nije istina“, list prenosi izjave lidera Saveza za Srbiju.

INFORMER  –  „Snajperista gadjao vladiku?!“, o tome da bezbednosne službe sumnjaju da je snajperista koji je ranio Miodraga Daku Davidovića za metu imao vladiku budimljanskog nikšićkog Joanikija koji je bio sa njim u društvu.

KURIR  –  Pod naslovom „Snajper na Daku opomena Srbima u Crnoj Gori“, o pucanju iz snajpera na crnogorskog biznismena Miodraga Daku Davidovića.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Opljačkana poznata glumica“, o tome da je opljačkana Gorica Popović i da joj je odneta i nagrada za životno delo.

POLITIKA  –  „Miškovićev sin prvi na listi poreskih dužnika“, o listi Poreske uprave Srbije. „Vučiću bi da zabrane ulazak na Kosovo“, o reakcijama Prištine nakon izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je „Račak fabrikovan“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar