U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 14. decembar 2017. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o najavi bivšeg gradonačelnika Beograda i bivšeg lidera Demokratske stranke Dragana Djilasa da će učestvovati u trci za gradonačelnika, zapošljavanju nastavnika, o slučaju Banski dvori, kao i o drugim političkim i društvenim temama.

ALO  –  Pod naslovom „Krvavi rat za jug“ list piše o sukobu navijača tokom fudbalske utakmice Crvena zvezda – Partizan. „Beograd na udaru tajkuna!“, naslov je povodom najave bivšeg lidera DS-a Dragana Djilasa da će učestvovati u trci za gradonačelnika Beograda.

BLIC  –  „Djilas: Vraćam se u politiku“ i „Mali: Plen mu je puna kasa“, o najavi bivšeg gradonačelnika Dragana Djilasa da će učestvovati u trci za gradonačelnika Beograda i reagovanju aktuelnog gradonačelnika Beograda Siniše Malog na tu najavu. List piše i „Zaustavite nasilnike: Ubijeno 28 žena u 2017.“ u Srbiji ove godine.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Zagreb traži da uhapsimo oficire zbog raketiranja“, o „slučaju Banski dvori“. „Zaposlićemo dve hiljade nastavnika“, kaže za list ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević.

DANAS  –  U tekstu pod naslovom „SNS će odgovoriti timom na kandidaturu Djilasa“ list piše o tome kako će Srpska napredna stranka reagovati na ulazak bivšeg gradonačelnika u trku na beogradskim izborima. List piše i da ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen „Šarčević smenjuje četvoro direktora zbog nasilja u školama“. „Jelica Minić: Palma u skladu sa trendovima u EU“, za list govori predsednica Foruma za medjunarodne odnose Evropskog pokreta u Srbiji o nagradi „Najevropljanin“.

INFORMER  –  List piše da bivši lider DS-a Dragan Djilas, koji je najavio da će učestvovati na beogradskim izborima, hoće da formira policiju koja će odgovarati samo njemu: „Djilas otima policiju“.

KURIR  –  „Truju nas pokvarenim mesom“, list piše da je oko tona neispravnih mesnih proizvoda tokom 2016. i 2017 vraćena, ali da nije uništena nego puštena u prodaju.

POLITIKA  –  „Samo 12 dinarskih stambenih kredita“, list piše da u Srbiji „cveta“ tražnja za zajmovima indeksiranim u evrima zbog niže kamate i negativnog „euribora“. List piše i da „Odloženo poglavlje 33 puni budžet u EU“. „Dragan Djilas ulazi u izbornu trku za Beograd“, o najavi bivšeg gradonačelnika Beograda da će učestvovati.

SRPSKI TELEGRAF  –  Geopolitičar Dejan Lučić izjavio je za list da SAD sprema „likvidaciju“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića: „CIA će otrovati Vučića“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar