U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 15. mart 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o poseti američkog zvaničnika Vesa Mičela Beogradu i njegovom razgovoru o Kosovu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i o smrti naučnika Stivena Hokinga.

ALO  –  Pod naslovom „Putinovom ‘vuku’ zabranili ulazak u Bosnu“ list piše da je vodji „Noćnih vukova“ Aleksandru Zaldostanovu zabranje ulazak u BiH,kao i Saši Saviću, srpskom državljaninu koji slovi za šefa te grupe na Balkanu.

BLIC  –  „Programer tačno znao koga će i kako ubiti“, o masakru u beogradskoj firmi. „Priština neće da formira Zajednicu srpskih opština“, o susretu predsednika Srbije sa američkim zvaničnikom. „Opozicija razmatra Djilasov predlog“ o reakcijama na proglas u 13 tačaka. „Umro Stiven Hoking“ o britanskom naučniku koji je preminuo u 77. godini.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Ne damo Americi da nas ponizi“, o poruci predsednika Srbije Aleksandra Vučića zvaničniku SAD Vesu Mičelu. „Nikada se nije ni potukao, a napravi zlo“ o programeru koji je pucao na kolege u firmi u kojoj je radio.

DANAS  –  „Pitanje Kosova ne može se rešavati u diktaturi“, o tome šta su zvaničniku SAD rekli predstavnici opozicije. „Hoking je simbol pobede uma i volje“, tekst posvećen smrti jednog od najpoznatijih svetskih naučnika kome se divio ceo svet. „Manojlović je ćutao kada su ukinete pare za film“, reakcije povodom ocene glumca Mikija Manojlovića da u kulturi nikada ništa nije učinjeno od ministra Branislava Lečića do danas.

INFORMER  –  „Vučić: Nikada nećemo pristati na poniženje“, o poruci predsednika Srbije Aleksandra Vučića američkom zvaničniku Vesu Mičelu.

KURIR  –  „Hoćemo kompromis, ali nećemo da se ponižavamo“, o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa zvaničnikom SAD Vesom Mičelom.

POLITIKA  –  „Srbija želi kompromis, ne prihvata poniženje“, o razgovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića i američkog zvaničnika Vesa Mičela, „Britanija proteruje ruske diplomate“ o aferi „Skripalj“ i odluci britanske premijerke Tereze Mej da nakon što je Moskva odbila da objasni kako je nervni otrov iz Rusije upotrebljen u napadu na dvostrukog špijuna Sergeja Skripalja i njegovu ćerku. „Odlazak svemirskog tragača“ o smrti naučnika Stivena Hokinga.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Srbiju niko neće ponižavati“, o poruci predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom razovora sa američkim zvaničnikom Vesom Mičelom u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar