U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 19. april 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama za četvrtak, 19. april najviše pišu o incidentu u Skupštni Srbije gde je lider SRS Vojislav Šešelj gazio hrvatsku zastavu i vredjao članove delegacije Sabora, a pišu i o uvodjenju naplate plastičnih kesa i drugim ekonomskim i društvenim temama.

ALO  –  Pod naslovom „Tamara Djurić: Bila sam tik uz Luku kada je ubijen“, o mafijaškom obračunu u Beogradu u kojem je ubijen Luka Radulović. O pripremama gradonačelnika Beograda Siniše Malog za maraton „Gradonačelnik spreman za maraton“.

BLIC  –  „Šešelj divlja u skupštini, sramoti Srbiju“, o postupku lidera radikala. „Ubijen diler iz bentlija“, o mafijaškom obračunu u Beogradu u kojem je ubijen Luka Radulović.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Klinč sa Zagrebom zbog Šešeljeve predstave“, o postupku lidera radikala Vojislava Šešelja zbog koga je delegacija hrvatskog Sabora prekinula posetu Beogradu. „Putarina za kamione na magistrali“, o uvodjenju novina u naplati putarina. „Grobnica rimskog cara na oranici“, list piše o epohalnom otkriću kod Kostolca.

DANAS  –  „Jerkov: Radikali sve rade uz blagoslov naprednjaka“, kaže za list poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov povodom incidenta koji je izazvao Vojislav Šešelj tokom posete hrvatske delegacije. „Vučićev kum vlasnik bar 10 elektrana“, list piše koje su javne ličnosti vlasnici 349 malih hidroelektrana u Srbiji.

INFORMER  –  List pod naslovom „Janković: Djilas voli samo keš“ piše o tome da su nakon odluke Pokreta slobodnih gradjana da neće u koaliciju Dragana Djilasa – „Savez za Srbiju“ lideri stranaka opozicije počeli da se vredjaju i optužuju medjusobno.

KURIR  –  „Šešelj psovao i vredjao Hrvate“ o postupku lidera radikala Vojislava Šešelja. List piše o mogućim smenama u srpskoj ambasadi u Francuskoj pod naslovom „Lete glave u ambasadi u Parizu“.

POLITIKA  –  „Šešelj naljutio Hrvate, naneo štetu Beogradu“, o reakcijama na postupak Vojislava Šešelja u parlamentu. „Srbija i zvanično zabranjuje plastične kese“, o tome da će Srbija primeniti sve Direktive o plastici, iako nije članica EU. „Zemljište dato ‘Tenisu’ u zakup ide na licitaciju“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF  –  List navodi da su britanski i francuski mediji „promenili priču“ o ubijanju sirijskog naroda zabranjenim oružjem „Nije bilo hemijskog napada u Siriji“. O postupku lidera Radikala Vojislava Šešelja „Šešelj izgazio zastavu Hrvatske“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.