U trendu

Naslovne strane za četvrtak 20. jun 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za četvrtak pišu o dešavanjima u vezi sa testom iz matematike za osmake koji je odložen jer se pojavio na društvenim mrežama, o taksama kosovskih vlasti i o nastavku dijaloga Beograda i Prištine.

ALO  –  „Djilasov kum zaveo male maturante“, list piše da je protest osnovaca „koordinirao Mladjan Djordjević, najbliži saradnik i prijatelj Dragana Djilasa“.

BLIC  –  „Veliki pritisak Makrona i Merkel na Prištinu“, list navodi da će predstavnici Berlina i Pariza održati nekoliko sastanka sa premijerom Kosova Ramušom Haradinajem uoči samita u Parizu 1. jula. „Radnik štamparije ukrao testove iz matematike“, list piše o kradji testa iz matematike u okviru završnog ispita za osmake.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Testove iz štamparije ukrao otac maturanta“, list piše da je radnik štamparije Politika AD uhapšen zbog kradje testa iz matematike. „Tramp zbog Rusa u ofanzivi na Zapadni Balkan“, list piše o aktivnostima SAD na Balkanu. ;

DANAS  –  „EU najviše profitirala od kosovskih taksi Srbiji“, tekst o podacima Agencije za statistiku Kosova. „Vesić preti i progoni novinare N1“, list piše o izjavi zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da „ima uvid u internu komunikaciju urednika i novinara televizije N1“.

INFORMER  –  „Radnik štamparije ukrao testove za sina maturanta“, list piše o kradji testa iz matematike u okviru završnog testa za osmake.

KURIR  –  „Helikopteri Erbasa nosiće srpske rakete“, tekst o novim helikopterima za vojsku i policiju Srbije.

SRPSKI TELEGRAF  –  List piše da je obeležio jubilej koji su mu čestitali poznati pod naslovom „Srećan vam 1.000. broj“.

POLITIKA  –  „Danas popravni ispit za test iz matematike“, list piše o testu iz matematike koji je odložen za četvrtak, jer je prethodni objavljen na društvenim mrežama. „Trojica Rusa osumnjičena za pad boinga u Ukrajini“, list navodi da su Medjunarodni istražitelji saopštili imena osumnjičenih za pad aviona malezijske aviokompanije 2014. godine iznad Donbasa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.