U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 22. mart 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od četvrtka pišu o razgovorima o statusu Kosova i Metohije koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodio u SAD, jedinstvenom zahtevu zapada da Srbija prizna Kosovo u zamenu za Zajednicu srpskih opština, najavama rekonstrukcije Vlade Srbije, prodaji Telenorove kompanije u Srbiji češkom investitoru.  

ALO  –  „Komandant Bondstila je Srbin“ o američkom oficiru, srpskog porekla koji je preuzeo funkciju u Kforu. „Telenor u rukama bivšeg šefa CIA“ o prodaji „Telenora“.

BLIC  –  Pod naslovom „Za vikend o promenama u Vladi“ list piše da će predsednik i premijerka Srbije, Aleksandar Vučić i Ana Brnabić u narednim danima razgovarati o rekonstrukciji Vlade. „Zašto sud maltretira dete od sedam godina“ o tome da nadležni zbog traljave istrage vide ćerku pre dve godine ubijene pevačice kao ključnog svedoka.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Priznajte Kosovo daćemo vam ZSO“ o jedinstvenom zahtevu zapada predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovim tvrdnjama da ne prihvata taj „smokvin list“.  „Telenor prodat Česima, cena impulsa neće rasti“, investicioni fond „PFF Grupa“ novi vlasnik Telenorovih kompanija u Srbiji, Crnoj Gori, Madjarskoj i Bugarskoj.

DANAS  –  U tekstu „Vulin u strahu od mobilnih“ list piše da je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti pokrenuo postupak nadzora zbog naredbe ministra odbrane Aleksandra Vulina kojom se od pripadnika Vojske Srbije traži saglasnost da im nadležni organi privremeno oduzmu i pregledaju sredstva komunikacije. „Rusi misle da je ZSO šarena laža“, o podršci Moskve zahtevima Beograda u rešavanju kosovskog pitanja.

INFORMER  –  „Zapad rešio Srbija mora da prizna Kosovo“ o tome da kreću najžešći pšritisci na Srbiju. „Šef CIA kupuje i Telenor“ o prodaji kompanije „Telenor“. „Kako to naš unuk diler, a nema para ni za struju“ o popu kod koga je pronadjeno 100 grama droge.

KURIR  –  „Avion sa Vučićem i vladom može da se sruši“ o hitnom povlačenju aviona, starog 37 godina, kojim se prevoze članovi vlade. „Sneg uništio voće“, o šteti koju su prouzrokovali sneg i mraz , „Šta za korisnike znači prodaja Telenora“, o prodaji kompanija u Srbiji, Makedoniji, Bugradskoj i Crnoj Gori češkom milijarderu.

POLITIKA  –  „Pitanje Kosova za Zapad je završeno“, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. U tekstu „Dučić iz Amerike“ o američkom oficiru Niku Dučiću koji je preuzeo komandu nad multinacionalnom borbenom grupom Istok na Kosovu i Metohiji.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Anin ultimatum ili Zorana ili ja“ o tome da se zaoštrava rat u vladi, izmedju premijerke Ane Brnabić i ministarke Zorane Mihajlović. „Lavrov odlazi iz Putinove Vlade“ o drami u Rusiji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar