U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 25. april 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 25. april, pišu o protestu u Beogradu povodom trogodišnjice rušenja objekta u Savamali, kao i o situaciji na Kosovu i poseti predsednika Srbije Kini.

ALO  –  List piše o poseti predsednik Srbije Aleksandra Vučića Kini „Sa Kinezima ćemo praviti robote i oružje“.

BLIC  –  „Novo sudjenje Bubalu za privatizaciju Luke Beograd“, o tome da je Apelacioni sud poništio oslobadjajuću presudu bivšem ministru Predragu Bubalu.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Srpskoj listi ne daju na izbore“, o odluci CIK-a koja je odbila kandidature čelnika Srpske liste u četiri opštine na severu Kosova. List piše o predlogu lidera SDA Sulejmana Ugljanina za promene naziva ulica u Novom Pazaru „Nemanju bi da protera, a da postavi Aliju, Rugovu i Aćifa“.

DANAS  –  „Nasilnike sa fantomkama štite fantomi na vlasti“, o protestu Inicijative Ne da(vi)mo Beograd povodom trogodišnjice nekažnjenog rušenja u Savamali. „Šapić: Rano je govoriti o izbornim koalicijama“, kaže za list lider SPAS-a Aleksandar Šapić. List objavljuje i autorski tekst glavnog i odgovornog urednika Kulturno-umetničkog programa RTS Nebojše Bradića „Da li su svi predsednici zapravo glumci“.

INFORMER  –  „Baba jača od Čaka Norisa“, list piše da je Živadinku Jovanović (68)“ udario voz, odbacio je 12 metara, prešao preko nje a ništa joj ne fali“.

KURIR  –  List piše da je ruski predsednik Vladimir Putin porinuo u more atomsku podmornicu Belgorod – „Putinov Beograd najmoćnije oružje na svetu“.

POLITIKA  –  „Džihadisti na KiM – oružje za ‘crne operacije’ protiv Srba“, naslov je teksta o jačanju džihadista iz „Islamske države“ na Kosovu. List prenosi izjavu predsednika države iz Kine, povodom odluke izborne komisije – „Vučić: Priština ukida demokratiju, niko ne reaguje“.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Mladoženja isprosio mladu, pa poginuo sa ocem i bratom“, o užasnoj saobraćajnoj nesreći kod Rume.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar