U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 25. mart 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak 25. mart pišu o epidemiološkoj situaciji u Srbiji, predistražnom postupku po optužbi glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao kolega i političar Branislav Lečić, kriminalnom klanu Veljka Belivuka, smrti glumca Vlastimira Velisavljevića i drugim aktuelnim temama.

BLIC – Pokret „Odbranimo reke Stare planine“ optužuje ministarku rudarstva i energetike Zoranu Mihajlović „Zorana je potpisivala smrtne presude rekama“. O smrti poznatog glumca Vlastimira Velisavljevića „Otišao večiti mladić“.

VEČERNJE NOVOSTI – O predistražnom postupku povodom optužbe glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao kolega i političar Branislav Lečić „Veštače razgovor Lečića i glumice“. O izjavi lidera Alijanse za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja da će se Kosovo priključiti Albaniji „Na dan agresije priziva spajanje sa Albanijom“.

DANAS – Političar Nemanja Šarović o smrti bivšeg saradnika Aleksandra Vučića i Borisa Tadića – Vladimira Cvijana „Cvijanova misteriozna smrt izaziva nespokoj“. Prenose deo istraživanja o odnosima Srbije i NATO „Za bombardovanje krivi SAD, Zapad i Milošević“.

ALO – „Piksiju za srećan početak“, o pobedi fudbalske reprezentacije Srbije u meču protiv Irske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

KURIR – „Ode dobri duh našeg pozorišta“, o smrti glumca Vlaste Velisavljevića. „Piksijevi ‘orlovi’ napravili prvi korak ka Kataru“, o pobedi fudbalske reprezentacije Srbije u meču protiv Irske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

INFORMER – „Piksi, dobro je“, o pobedi fudbalske reprezentacije Srbije u meču protiv Irske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

POLITIKA – O epidemiološkoj situaciji „Za vakcinisane po ulasku u zemlju nema karantina“. O gasovodu Severni tok „Gasovod ‘Severni tok 2’ duboko podelio NATO“.

SRPSKI TELEGRAF – „Ima još njih koji su još gori od njega“, izjava rediteljke Jelene Gavrilović o optužbama da je Branislav Lečić silovao Danijelu Štajnfeld.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.