U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 27. februar 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 27. februar piše o opasnosti od korona virusa i procenama nadležnih koliko je Srbija ugrožena, o posledicama kupovine ruskog oružja, o protestima u Crnoj Gori i o drugim temama.

ALO  –  „Prava istina o koronovirusu“, na nekoliko strana list piše o ovom virusu.

BLIC  –  „Šta nas čeka ako se virus korona pojavi u Srbiji?“, list piše o merama koje Srbija preduzima protiv korona virusa, kao i o trenutnoj situaciji.

VEČERNJE NOVOSTI  –   „Pancir koriste za ucene“, list piše o upozorenjima koje je Srbija dobila zbog kupovine ruskog oružja. Pod naslovom „Imamo plan i program protiv virusa“, sa sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa zdravstvenim radnicima.

DANAS  –  „U Srbiji čekaju da se nešto desi pa da reaguju“, list piše o procenama nadležnih o riziku da korona virus stigne u Srbiju, kao i o preporukama kako da do toga ne dodje. „Savez je pogrešio što nas nije podržao“, intervju sa gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem. „Država u korist Al Dahre izigrala sopstveni zakon“, list piše o tome gde je završio novac od prodaje PKB-a.

INFORMER  –  „Imam 99 godina al’ ići ću u litije do kraja“ tekst o Novu Markoviću, junaku protesta u Crnoj Gori zbog Zakona o verskim slobodama.

KURIR  –  „Lajčak je odgovor na Grenela“, o tome da Evropska unija postavlja slovačkog šefa diplomatije za svog predstavnika u dijalogu Beograda i Prištine.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Vučić: ljudi ne kupujte brašno i konzerve“, obraćanje predsednika Srbije sa sastanka sa zdravstvenim radnicima.

POLITIKA  –  „Pretnja postoji, ali nema razloga za paniku“, list prenosi izjave državnog vrha o preventivnim merama protiv koronavirusa, kao i o aktuelnoj situaciji. „Vučić: Posle ukidanja taksi biće strahovitih pritisaka na Srbiju“, obraćanje predsednika Srbije posle sastanka sa predstavnicima zdravstvenih ustanova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar