U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 29. septembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 29. septembar, pišu o intervjuu lista „Informer“ sa višestruko osudjivanim silovateljem i o zahtevu Evropskog parlamenta za prekid pristupnih pregovora EU sa Srbijom.

BLIC – Inicijativa tog lista: „Hitno uvesti nadzor nad silovateljima“.

ALO – „Škoti hoće državu po ugledu na Kosovo“, navodi list. „Ja se ne borim ni za Bajdena, ni za Ruse, već za Srbiju“, prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića

VEČERNJE NOVOSTI – O zahtevu dela poslanika Evropskog parlamenta za prekid pristupnih pregovora EU sa Srbijom: „Sankcije Rusiji ili blokiranje pregovora“. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića: „Borimo se za našu zemlju, a ne za Putina ili Bajdena“.

DANAS – Povodom intervjua lista „Informer“ sa silovateljem i protesta zbog toga u Beogradu, analitičara kažu: „Iintervju sa silovateljem ponizio i uplašio žene“. O izjavi gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića o deponiji na nekadašnjoj Glavnoj železničkoj stanici: „Videćemo da ispitamo“.

INFORMER – Nakon protesta ispred redakcije tog lista zbog objavljivanja intervjua sa višestruko osudjivanim silovateljem Igorom Miloševićem, list piše „Napali glavnog urednika Informera“. Sagovornici lista poručuju: „Sklonite manijaka sa ulica“.

KURIR – Nakon što je višestruko osudjivani silovatelj Igor Milošević pušten na slobodu posle odslužene kazne, list piše „Javnost traži javni registar silovatelja“.

NOVA – list piše: „Uhapšen Petko Bibar, desna ruka Dušana Bajatovića“ u preduzeću Srbijagas. O platama u zdravstvu: „Lekari u Srbiji deset puta manje plaćeni nego u Evropi“.

POLITIKA – Intervju sa poverenikom za informacije od javnog značaja Milanom Marinovićem: „Organi vlasti moraće da objavljuju informatore o radu“. List na naslovnoj stranici piše: „Strujom se dogrevaju i oni koji se greju na drva i ugalj“.

SRPSKI TELEGRAF – Nakon curenja gasa na ruskom gasovodu Severni tok u Baltičkom moru, list navodi: „Podvodni rat CIA i Putina“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar