U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 3. novembar 2022. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka najviše pišu o incidentu sa dronom kog je Vojska Srbije oborila u blizini kasarne u Raški.

ALO – „Vojska oborila dron iznad Raške“, o incidentu sa komercijalnim dronom koji je Vojska Srbije oborila iznad Raške.

BLIC – „Pirot, Leskovac i Vranje ostali bez 35.000 ljudi“, o preliminarnim rezultatima popisa u Srbiji. „Prvi sneg u gradovima oko 20. novembra“, tvrde prognostičari.

VEČERNJE NOVOSTI – U tekstu „Petorka smrt za dronove špijune“ o obaranju bespilotne letelice u blizini Raške. O proterivanju navodnog vodje kriminalnog Zemunskog klana Luke Bojovića iz Španije, u tekstu „Luka se vraća u Beograd da bi se svetio?“.

DANAS – U tekstu „Traži se mesto više za kineske radnike“ o novoj kineskoj investiciji kod Zrenjanina. O paljenju automobila sa kosovskim tablicama u Zubinom Potoku, list piše pod naslovom „Zastrašivanje zbog tablica ili običan kriminal?“.

INFORMER – „Snima se novi Boj na Kosovu“, o snimanju nove verzije poznatog filma.

KURIR – List piše o situaciji na jugu Srbije u tekstu pod naslovom „Opasna špijunaža“. „Tempirana bomba“, o proterivanju navodnog vodje kriminalnog Zemunskog klana Luke Bojovića iz Španije.

NOVA – „Dok meni prete, Radoičić čest gost kod Vučića“, kaže predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova, Rada Trajković.

POLITIKA – Pod naslovom „Otvara li Zapad oči za ljudska prava Srba“ o neizvesnosti u vezi eventualnog prijema Kosova u Savet Evrope.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o proterivanju navodnog vodje kriminalnog Zemunskog klana Luke Bojovića iz Španije u tekstu pod naslovom „Bojović sa šlemom i pancirom ide u zatvor kod Legije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.