U trendu

Naslovne strane za nedelju, 14. februar 2021. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za nedelju 21. februar 2021. najavljuju intervjue sa načelnikom Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslavom Cmolićem i bivšim predsednikom Vlade Vojvodine i nekadašnjim liderom Demokratske stranke Bojanom Pajtićem, pišu o vakcinaciji i vezanosti mladih za društvene mreže.

ALO – O kriminalu „Veljin klan ubio Mišu Ognjanovića“. List prenosi poruku sa Instagrama predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Ono šta rade mom Danilu ničije dete u Srbiji nije doživelo“.

BLIC – „Više od 90 odsto mladih zaspi i budi se uz društvene mreže“, zaključak je istraživanja lista. Intervju sa bivšim predsednikom Demokratske stranke Bojanom Pajtićem „Opozicija ne može sa dve platforme na pregovore“.

VEČERNJE NOVOSTI – O dobitnicima Sretenjskih priznanja „Orden Kirilu, Kusti, Rukavišnjikovu…“. „Heroji iz senke u vakcinaciji koju hvali ceo svet“, tekst sa Beogradskog sajma, najvećeg punkta za imunizaciju.

KURIR – O predstojećem izboru novog patrijarha Srpske pravoslavne crkve list piše „Irinej, Porfirije i Jefrem imaju 29 od 39 glasova“. Pod naslovom „Narko kartel“ list piše o kriminalu u Srbiji i uhapšenim pripadnicima grupe Veljka Belivuka.

POLITIKA – „Belivukov klan imao snagu da napadne vrh države“, intervju sa zamenikom načelnika UKP i načelnikom SPBOK Ninoslavom Cmolićem. U temi nedelje list piše o Jasenovcu „Moramo da budemo glas nevinih žrtava“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar