U trendu

Naslovne strane za nedelju, 15. januar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama od nedelje, 14. januara, pišu o beogradskim izborima, različitim društvenim temama, ali i o tome da se na internet stranici JSO čiji pripadnici služe najstrože zatvorske kazne pojavio „uznemirujuć“ status i da neki od pripadnika zemunskog kriminalnog klana uskoro treba da budu pušteni na slobodu.

ALO – „Brnabić: Ne hajem za uvrede, važni su rezultati“, naslov je intervjua sa premijerkom Anom Brnabić.

BLIC – „Poznati u politici: Žrtve ili šićardžije“, naslov povodom beogradskih izbora, uz koji dominira 60-tak fotografija javnih ličnosti koje su bile ili su deo političkih partija. „Hrvati kriju da je jedan Srbin vladao Hrvatskom“, o istorijskim romanima i autoru Nikoli Moravčeviću.

VEČERNJE NOVOSTI – „I komšije Albanci su rekli da sam nevin“, o puštanju Bogdana Mitrovića iz kosovskog zatvora u kome je bio skoro pet meseci.“Dronovi sa minom jeziv adut terorista“ o upozorenju iz Moskve. „Socijalisti i naprednjaci zajedno više od 50 odsto“, o predstojećim beogradskim izborima. „Internet zavisnika sve više na lečenju“, o tome da mnogi provode više od pet sati na društvenim mrežama.

KURIR – „Bolje da me ujede gnu, nego da se ne javim Vučiću na telefon“, naslov je intervjua sa bivšim ministrom kulture Ivanom Tasovcem. Pod naslovom „Crvene beretke se ponovo okupljaju“, list piše o uznemirujućem statusu na internet stranici JSO, ali i da će se na slobodi iz zatvora uskoro naći nekoliko pripadnika „zemunskog klana“.

POLITIKA – „Biram da budem arogantan i dosadan“ naslov je pod kojim za list govori predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. „Crkvena igra prestola“ o Srpskoj pravoslavnoj crkvi izmedju vere i politike. „Za lažnu novčanicu nema nadoknade“ o falsifikovanim novčanicama i podacima Narodne banke Srbije da se sve manje falsifikata pušta u opticaj.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike