U trendu

Naslovne strane za nedelju, 18. novembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 18. novembar najviše pišu o predstojećem glasanju o zahtevu Kosova za prijem u Interpol, o izmenama u nastavnom programu Crne Gore, i o problemima u Narodnom pozorištu.

ALO – „Ministri treba da su sposobni, a ne podobni“, naslov je intervjua s liderom Jedinstvene Srbije Draganom Markovićem – Palmom.

BLIC – „Izbacili Desanku i Šantića, ubacili Harija Potera“, o izmenama u nastavnom programu u Crnoj Gori. Intervju s Manojlom Manjom Vukotićem pod naslovom: „Govorio sam Lauševiću: ‘Ajde Žare ne odustaj’ „. List prenosi i razgovor s rediteljkom i profesorkom Vidom Ognjanović pod naslovom: „Lovi se divljač koja vidi carsku golotinju“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Sramna ponuda Zapada Vučiću“ – predsedniku Srbije ponudjeno da, uprkos novim carinama na robu iz Srbije, nastavi pregovore s Prištinom, u zamenu za otvaranje tri poglavlja u pregovorima s EU. Francuski intelektualci povodom stogodišnjice primirja u Prvom svetskom ratu: „Povredili smo Srbiju, red je da se izvinimo“.

KURIR – „Maja Gojković naručila najskuplju teleću kožu za fotelje“, o nabavci za Skupštinu Srbije.

POLITIKA – „Gatalica podneo ostavku“ – nastavlja se kriza u Narodnom pozorištu u Beogradu. Intervju s članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom: „U Sarajevo idem na privremeni rad kao funkcioner Republike Srpske“. Tema nedelje je štednja: „Kad zagusti, žuti metal“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.