U trendu

Naslovne strane za nedelju, 19. mart 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 19. mart najviše pišu o pregovorima za implementaciju evropskog predloga za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine, koje u Ohridu vode predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti.

ALO – O pregovorima Beograda i Prištine na najvišem nivou „Maratonski sastanci u Ohridu: Srbija ima svoje crvene linije“.

BLIC – List piše o pregovorima za implementaciju evropskog predloga za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine „Maraton u Ohridu“.

VEČERNJE NOVOSTI – O pregovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija u Ohridu „Napeta bitka za ZSO“. Intervju sa ministrom za javna ulaganja Markom Blagojevićem o ulaganjima u zdravstvo „Tokom ovog leta majstori ulaze u ‘Višegradsku'“.

KURIR – „Naporno“, list piše da su pregovori o implementaciji evropskog predloga za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine u subotu u Ohridu trajali „od jutra do mraka“. Intervju sa predsednikom Skupštine Srbije Vladimirom Orlićem „Samo se Vučić bori za Srbiju, naš narod i naše interese na Kosmetu“.

POLITIKA – „Maratonski razgovori Beograda i Prištine“, o sastanku Vučića i Kurtija u Ohridu. Razgovor nedelje sa novim predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Draganom Džajićem „Bari i Tokio niko ne može da mi uzme“.

SRPSKI TELEGRAF – List prenosi poruku specijalnog izaslanika Sjedinjenih Američkih Država za zapadni Balkan Gabrijela Eskobara, povodom sastanka Vučića i Kurtija u Ohridu „Velika šansa za ceo region“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.