U trendu

Naslovne strane za nedelju, 2. oktobar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od nedelje, 2. oktobra pišu o političkoj i ekonomskoj poziciji Srbije u kontekstu ruske agresije na Ukrajinu, a bave se i drugim temama.

ALO – Izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića list prenosi pod naslovom „Hajde da Srbija preživi“. „Amerikanci ne daju Ukrajini u NATO“, o zahtevu Ukrajine za prijem u Severnoatlantsku alijansu.

BLIC – „Srbiji je potreban strateški dogovor sa zapadom“, naslov je intervjua s liderom Zajedno za Srbiju Nebojšom Zelenovićem. List prenosi stavove savetnice tri američka predsednika i eksperta za Rusiju Fione Hil u tekstu pod naslovom „Treći svetski rat je već počeo“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Nije Božja volja biti u braku sa nasilnikom“, poručuje episkop hvostanski Justin. „Uživaću na SP protiv Brazilaca“, list prenosi izjavu reprezentativca Srbije Strahinje Pavlovića.

KURIR – Bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac za list kaže „Ruske obaveštajne službe potpuno su podbacile“. Pod naslovom „Uputstvo“, piše o popisu stanovništva.

POLITIKA – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića posle otvaranja gasnog interkonektora izmedju Bugarske i Grčke u tekstu pod naslovom „Ovakvoj ceremoniji se nadamo 2023. u Srbiji“. „Ranjivi smo kad nismo zajedno“, kaže nova ambasadorka Nemačke u Srbiji Anke Konrad.

SRPSKI TELEGRAF – „Putinove mete u Evropi“, list piše o tome koje bi mogle biti mete ruskog predsednika Vladimira Putina.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)