U trendu

Naslovne strane za nedelju, 16. septembar 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od nedelje, 2. septembra, najčešće pišu o otvaranju Žeželjevog mosta u Novom Sadu i eksploziji u Beogradu u kojoj je uništen džip koji je koristila voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević.

ALO – „Kad je Zvezda jaka, Srbija je mirna“, kaže počasni predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda povodom plasmana ekipe u Ligu šampiona.

BLIC – Istraživanje o statistici parničnih postupaka list donosi pod naslovom „Zbog čega se Srbi tužakaju pred sudovima“. „Raznet auto koji je vozila voditeljka“ o eksploziji u Beogradu. Intervju sa trenerom FK Crvene zvezda nakon plasmana u Ligu šampiona „Na terenu je 11 na 11, svi su isti“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da će biti uvedeno novo krivično delo „Napad na advokate kao i na policajce“. „‘Žeželj’ premostio istorijsku nepravdu“, o otvaranju mosta u Novom Sadu. „Klimatske promene ruše šume i useve“, o prognozama domaćih klimatologa i porastu temperature.

KURIR – „Srbiji od Evropske unije tri milijarde evra bespovratno“, najavio komesar za proširenje EU Johanes Han na ceremoniji otvaranja Žeželjevog mosta u Novom Sadu.

POLITIKA – „Simbol evropske Srbije“, naslov je izveštaja sa otvaranje Žeželjevog mosta. Autorski tekst premijerke Ane Brnabić „Obrazovanje je osnova snažnog društva“. Intervju sa ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja najavljen je naslovom „Radimo sve da bi djaci lakše naučili i duže pamtili“.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike