U trendu

Naslovne strane za nedelju, 20. januar 2019. godine

 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama od nedelje, 20. januara pišu o mogućnostima raspisvanja izbora u Srbiji i o protestima „Jedan od pet miliona“ održanim u više gradova Srbije.

BLIC – List najavljuje dosije „Stanje srpske ekonomije“. „Ne treba nam vodja već tim sa dobrim trenerom“, kaže reditelj i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti Egon Savin. „Nezaposlenost maldih od 18 do 35 godina prepolovljena“, kaže direktor Zavoda za statistiku Miladin Kovačević.

ALO – „Dok nas Rusija podržava Kosovo je srpsko“, kaže ministar za inovacije u Vladi Srbije Nenad Popović. „Nanogicu utrapio kevi, pa otišao da juri bivšu!“, list piše da srpski kriminalci lako skidaju nanogice koje se stavljaju tokom kućnog pritovora.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pred odlukom „Na izbore idemo 31. marta ili 14. aprila“. Ekonomista Nebojša Katić za list kaže „Svetu preti ekonomski cunami“.

KURIR – „Tomin čovek ruši Vučića“, list piše da je Radoš Ljušić jedan od osnivača Srpske napredne stranke i blizak saradnik Tomislava Nikolića medju profesorima Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu koji su podržali proteste protiv aktuelne vlasti na čelu sa Aleklsandrom Vučićem. 

POLITIKA – List piše da je rok za preregistraciju oružja produžen za godinu dana, pod naslovom „Rok produžen godinu dana“. „Pravo na presto imaju svi Karadjordjevići“, za list kaže princ Vladimir Karadjordjević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.