U trendu

Naslovne strane za nedelju, 21. mart 2021. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za nedelju 21. mart, pišu o krivičnom zakonu i granici nužne odbrane, a najavljuju i razgovore sa direktorom Svetske zdravstvene organizacije u Beogradu Marjanom Ivanušom, nemačkim ambasadorom Tomasom Šibom.

ALO – List se bavi liderom Stranke slobode i pravde Draganom Djilasom i tvrdi „Djilas sakrio 70 miliona evra u 17 zemalja“.

BLIC – Ambasador Nemačke Tomas Šib „Rešenje za Kosovo Srbiju bi približilo članstvu u EU“. List najavljuje tekst o koroni „Vakcine spasavaju život“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Nadljudska borba za svaki dan“, list izveštava iz crvene zone kovod bolnice u Areni. O radu operativnog centra policijske uprave u Beogradu „Na broj 192 mesečno stigne 45.000 vapaja za pomoć“.

KURIR – List prenosi izjavu ministra poljoprivrede i funkcionera Srpske napredne stranke Branislava Nedimovića „Provetravanje u SNS biće vrlo lekovito“. Član Kriznog štaba Branislav Tiodorović „Svi koji krše mere da se kazne sa 50.000“.

POLITIKA – U temi nedelje list se bavi krivičnim zakonom i istražuje gde su granice nužne odbrane „Vulin: izmenama zakona do pravičnosti“. Direktor Svetske zdravstvene organizacije u Beogradu Marjan Ivanuša „Mere od pet dana neće dati rezultate“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.