U trendu

Naslovne strane za nedelju, 22. maj 2022. godine

 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 22. maj 2022. godine najviše pišu o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Madjarske Viktora Orbana, najavljenim pregovorima oko cene gasa i drugim temama.

ALO – O najavi telefonskog razgovora predsednika Srbije Aleksandrom Vučićem i ruskog predsednika Vladimira Putina „Bitka za najbolju cenu gasa“. Za list govori funkcioner Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević „Imaćemo jaku prosrpsku vladu“.

BLIC – Lider Pokreta slobodnih gradjana Pavle Grbović u intervjuu za list kaže „Ako se tenzije smire, sastanak Vučića i Djilasa imaće smisla“. „10 stvari o majmunskim boginjama“ o novoj bolesti koja je stigla u Evropu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Vučić i Putin stavljaju pečat na cenu gasa“ o najavljenom razgovoru srpskog i ruskog predsedika. V.d. direktora Instituta za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“ Vera Stoiljković kaže „Spremni smo da pravimo najnovije vakcine“.

KURIR – Pod naslovom „Prijatelji“ piše o sastanku madjarskog premijera i srpskog predsednika. List piše o rizicima kojima se izlažu deca i mladi zbog izazova na Tiktoku „Opasno i glupo“.

POLITIKA – Nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Madjarske Viktora Orbana, list piše „Srbija i Madjarska na dobrom putu“. U intervjuu za list, ambasador SAD Kristofer Hil poručuje „Nema trećeg puta – Istok ili Zapad“.

SRPSKI TELEGRAF – List prenosi poruku Vučića i Orbana posle sastanka u Novom Sadu „Prijatelji u dobru i zlu“.
Ostale fotografije uz tekst

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.