U trendu

Naslovne strane za nedelju, 26. mart 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 26. mart pišu o protestima, nasilju u porodici, posledicama bombardovanja SR Jugoslavije 1999, predsedničkim izborima u Crnoj Gori, i drugim temama.

ALO – List piše o protestima na Kosovu zbog Ohridskog sporazuma koji su prihvatili kosovski premijer Aljbin Kurti i predsednik Srbije „Bombe u Prištini“

BLIC – „Veliki vodič za letovanje“, u temi broja list se bavi cenama turističkih aranžmana za predstojeće leto.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o 72. brigadi za specijalne operacije Vojske Srbije „Vojna elita neprekidno bdi nad Srbijom“.

KURIR – O posledicama bombardovanja SR Jugoslavije „NATO otrovi još ubijaju“. Za list govori ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić „Zapadne zemlje nas kritikuju, a povećale su trgovinu s Rusima“.

POLITIKA – O nasilju u porodici „Pretnje koje niko ne shvata ozbiljno“. Intervju sa kandidatom na predsedničkim izborima u Crnoj Gori Jakovom Milatovićem „Srbija je za mene više od ekonomije“.

SRPSKI TELEGRAF – List analizira govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa državne komemoracije povodom godišnjice NATO bombardovanja „Otadžbinu nikad nikome nećemo dati“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar