U trendu

Naslovne strane za nedelju, 27. februar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za nedelju, 27. februar 2022. godine, na naslovnim stranama najviše pišu o borbama u Ukrajini.

ALO – „Ukrajina odbija pregovore“, o odluci ukrajinskog predsednika da otkaže najavljen razgovor sa ruskim predsednikom za rešenje krize i sukoba. Pod naslovom „Ponos Srbije“ list piše o tome da će danas biti otvoren novi Klinički centar u Beogradu.

BLIC – Naslovna strana sa fotografijama posvećena je rusko-ukrajinskoj krizi „Vojni sukobi u Ukrajini – Lice rata“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zapad Zelenskom zabranio pregovore“, o tome da je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski otkazao najavljene pregovore sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom za rešenje krize. Razgovor sa doajenom nemačke politike Vilijem Vimerom „Ukrajina žrtva planova NATO da slomi Rusiju“.

KURIR – Posle trećeg dana ratnih sukoba u Ukrajini list pod naslovom „Totalni rat“, piše da Rusi pokreću opštu ofanzivu. „Drama u metrou“, o devojčici koja je rodjena u hodnicima metroa u Kijevu gde se sklonilo stanovništvo.

POLITIKA – Tema broja kako promeniti stereotipe o Romima „Tamnoputa braća sa periferije života“. Intervju sa predsedničkim kandidatom koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ Zdravkom Ponošem „Neću uvesti Srbiju u NATO“. O zbivanjima na istoku Evrope „Besni rat u Ukrajini, pregovori neizvesni“.

SRPSKI TELEGRAF – „Putin cepa Ukrajinu na dva dela“, list piše o navodnim planovima ruskog predsednika i Kremlja. Matematičar Stojan Radenović govori za list „Politika ista kao matematika, brojke uvek sve pokažu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar