U trendu

Naslovne strane za nedelju, 27. novembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 27. novembar 2022. godine pišu o predstojećem meču reprezentacije Srbije sa Kamerunom na Svetskom prvenstvu, sukobu migranata u Horgošu, nasilju u školama i drugim društvenim i političkim temama.

ALO – Ministar prosvete Branko Ružić ocenjuje „Pomoć deci važnija od kazni“. „Nemci u šoku, struja skuplja i do 130 odsto“, o posledicama energetske krize.

BLIC – „Amerika profitira od rata u Ukrajini“, prenosi list izjave evropskih zvaničnika. „Sergej pod upitnikom za Kamerun“, o drugom meču reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Samo da policija ostane što duže“, kažu meštani Horgoša nakon sukoba migranata. „FSS na meti FIFA zbog zastave“, piše list nakon prigovora Kosova zbog zastave sa provokativnim natpisom u svlačionici reprezentacije Srbije.

KURIR – Ministarka privrede Jelena Tanasković kaže za list „Prioritet je da obezbedimo dovoljne količine hrane“. „Šestorica Srba dilovala 115 kila kokaina“, o hapšenjima u Belgiji, Holandiji i Luksemburgu.

POLITIKA – „Nastavnik na kolenima, a nasilnik u trendingu“, o slučajevima nasilja u školama u Srbiji. Ministar finansija Siniša Mali u intervjuu za list kaže „Teret krize preuzima država“.

SRPSKI TELEGRAF – O učešću reprezentancije Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu „Predaja nije opcija“. „Putin igra na sve ili ništa“, o ratu u Ukrajini.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.