U trendu

Naslovne strane za nedelju, 6. maj 2018. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja od nedelje, 6. maja pišu o odnosima u Vladi Srbije i najavljenom skupu radikala u Hrtkovcima.

ALO – O odnosima u Vladi Srbije „Rekonstrukcija Vlade u julu“. Za list, episkop slavonski Jovan (Ćulibrk) kaže „Čeka nas nova seoba Srba na Zapad“.

BLIC – Ana Brnabić posle svadje sa ministrom Nenadom Popovićem „Moj najteži dan kao premijerke“. Za list govori i ministar prosvete Mladen Šarčević „Gimnazije su dosadne, zato ih djaci ne vole“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zorana i Jadranka kandidati za smenu“, o tome da je ministarkama Jadranki Joksimović i Zorani Mihajlović ugrožen opstanak u vladi posle svadje sa premijerkom, list istražuje šta je potrebno za rešavanje zločina: „DNK ne stavlja tačku na zločin“.

KURIR – „Premijerka džambas psovala na vladi“, naslov je teksta o odnosima u Vladi Srbije i nesuglasicama izmedju predsednice Vlade Ane Brnabić i potpredsednice Zorane Mihajlović. „Srbija ima 21.448 bogataša“, naslov je teksta uoči isticanja roka za prijavu poreza.

POLITIKA – O najavljenom skupu radikala „Policija blokirala sve prilaze Hrtkovcima“. O završnom ispitu za osnovce „Glava važnija od ocena“. List citira predsednika Fondacije Andreja Prvozvanog Andreja Jakunjina „Samo Evropljani mogu sprečiti svetski rat“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar