U trendu

Naslovne strane za petak, 11. februar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 11. februar pišu o pandemiji kovida-19, odluci vlade da ograniči cenu goriva u Srbiji, iskazu Veljka Belivuka da je rušio u Savamaloj, dešavanjima u Crnoj Gori i drugim aktuelnim društvenim i političkim temama.

ALO – List piše o ubistvu uličnog svirača Kristijana Kostića Blekija u Novom Sadu. List piše o smrti srpske karatistkinje – preminula Snežana Pantić.

DANAS – „Vlada Srbije se sprema za sukob Rusije i Ukrajine“, prenosi list. O napadima na medije pod naslovom „Napadi na novine Danas, Novu i NIN u predizborne svrhe“.

BLIC – O toku pandemije kovida-19 i smanjenju broja dnevno inficiranih korona virusom, pod naslovom „Da li ćemo ukinuti sve mere“. O ubistvu uličnog svirača u Novom Sadu „Ubio uličnog svirača zbog 300 dinara“.

NOVA – O novim optužbama na račun predsednika opštine Jagodina Dragana Markovića Palme „Sakriveno nasilje nad još jednom devojkom na Palminim žurkama“. O iskazu Veljka Belivuka list piše pod naslovom „Vrh SNS naručio i zataškao rušenje u Savamaloj“.

VEČERNJE NOVOSTI – O odluci vlade da ograniči cenu goriva „Dizel 179, benzin 171“. O optužbama ministra odbrane Nebojše Stefanovića na račun predsedničkog kandidata dela opozicije Zdravka Ponoša, pod naslovom „Uzeo stan dok se u Krajini pucalo“.

KURIR – List piše o ubistvu uličnog svirača Kristijana Kostića Blekija u Novom Sadu. „Dizel ne sme da košta više od 179, a benzin 171 dinar“, o merama Vlade Srbije.

INFORMER – „Beograd dobija još sedam mostova i 100 parkova, nova gradilišta širom Srbije“, o najavama infrastrukturnih projekata.

POLITIKA – O korona virusu i hospitalizovanim pacijentima „U kovid bolnici u Batajnici 70 odsto pacijenata nevakcinisano“. O dešavanjima u Crnoj Gori pod naslovom „Abazović hoće DF u Vladi Crne Gore“.

SRPSKI TELEGRAF – List donosi intervjue s generalnim direktora Partizana Milošem Vazurom i direktorom KK Crvena zvezda Nebojšom Čovićem.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.