U trendu

Naslovne strane za petak, 18. oktobar 2019. godine

Dnevni listovi izdanja za petak, 18. oktobar na naslovnim stranama pišu o eksploziji u fabrici Milan Blagojević – Namenska u Lučanima, o predstojećoj poseti premijera Rusije Dmitrija Medvedeva Srbiji, o izjavi premijera Madjarske Viktora Orbana o odbrani granice Madjarske sa Srbijom od migranata i o drugim temama.

ALO – „Putin: Braniću Srbiju“, o poseti Medvedeva Srbiji. „Porodiljama banke ne daju kredite“, list navodi da pojedine banke u Srbiji diskriminišu žene dok su na bolovanju.

BLIC – „Eksplozija u Namenskoj“, o ekspoloziji u fabrici Milan Blagojević u Lučanima u kojoj su povredjena dva radnika. „Medvedev nosi darove da dodatno pritisne Srbiju“, o predstojećoj poseti premijera Rusije Dmitrija Medvedeva Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI – „Koliko smo bezbedni u privatnoj ordinaciji“, tekst o bezbednosti pacijenata u privatnim klinikama nakon smrti žene u jednoj klinici u Beogradu. Taksi nas više neće „drati“, o tome da će država subvencionisti kupovinu novih vozila za taksiste.

DANAS – „Obradović: Vučić je znao šta se dogadja u Krušiku“, intervju uzbunjivača Aleksandra Obradovića o malverzacijama u vojnoj fabrici „Krušik“ iz Valjeva. „Brine medijska situacija u Srbiji“, izjava ambasadora Finske u Srbiji Kima Lahdevirta.

INFORMER – „Novak, Tesla, Ceca i Baka Prase najčešći uzori naše omladine“. list prenosi istraživanje „Strateškog marketinga“ i „Dajrekt medije“. „Nato otima Srbiju“, list prenosi intervjuu ruskog senatora Konstantina Kosačova za Sputnjik.

KURIR – „Šta Medvedev donosi Srbiji“, o poseti ruskog premijera. „Stanišić razbio SFRJ po nalogu CIA“, o navodima da je bivši šef Službe državne bezbednosti Jovica Stanišić radio za CIA.

POLITIKA – „Madjarska će svoju južnu granicu braniti silom“, o izjavi premijera Madjarske Viktora Orbana da će braniti granicu Madjarske i Srbije ukoliko Turska pusti novi talas migranata. „Sporazum o Bregzitu – drugi put“, o dogovoru o izlasku Velike Britanije iz Evropske unije.

SRPSKI TELEGRAF – „Bombaš došao u Srbiju da likvidira političara“, list piše o hapšenju Velimira Simića, pripadnika kriminalne grupe sa Sokoca. „Kolima zgazili baku zbog duga“, o hapšenju trojice muškaraca u Požarevcu za koje se sumnja da su nalogodavci i izvršioci ubistva Ružice Kovač (78).

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar