U trendu

Naslovne strane za petak, 24. novembar 2017. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama za petak, 24. novembar i dalje pišu o presudi ratnom komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću, dijalogu Beograda i Prištine i dešavanjima u Pokretu slobodnih gradjana.

BLIC  –  „Kondoliza je Trampov čovek za Kosovo“, list piše da će se SAD uključiti u dijalog Beograda i Prištine i da će albansku stranu zastupati nekadašnja državna sekretarka SAD Kondoliza Rajs. „Mladić kriv za Srebrenicu, ali ne i srpski narod“, list piše o presudi Haškog tribunala protiv ratnog komandanta Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću.

ALO  –  „Devojčica: Oteli su me, tukli, ošišali i davili u kofi!“, list piše da su srednjoškolku iz Beograda otele četiri žene koje su je u napuštenom objektu mučile. Pod naslovom „Presuda Mladiću je delo djavola!“, list prenosi izjavu patrijarha Irineja o presudi Ratku Mladiću.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Od Jankovića se odmiče i Djilas“, o novim dešavanjima u Pokretu slobodnih gradjana posle odlaska člana predsedništva Srdjana Škora i pisama nezadovoljnih osnivača. „Engleska floskula ocrnila samo Srbe“, list piše da su za udruženi zločinački poduhvat osudjeni samo Srbi. „Od nove godine skuplje cigarete“, list piše da će cena paklice biti viša za 10 dinara.

DANAS  –  „Najavljeni novi odlasci, sutra skupština osnivača PSG“, o dešavanjima u Pokretu slobodnih gradjana. „Krivične prijave protiv onih koji šire strah od vakcina“, grupa roditelja i lekara najvila tužbu protiv javnih ličnosti koji tvrde da su vakcine štetne. „Sonja Biserko: Mladić i genocid su neodbranjivi“, o presudi Ratku Mladiću.

INFORMER  –  „Rusija u UN ruši presudu Mladiću?!“, list piše da je ruska Duma naložila hitnu analizu presude ratnom komandantu VRS Ratku Mladiću i da će pitanje Mladića pokrenuti i u Savetu bezbednosti UN, koji je osnivač Haškog tribunala. „Rusi ulaze u RTB Bor“, list piše da je vlasnik Ruske bakarne kompanije Igor Altuškin ponudio strateško partnerstvo.                

KURIR  –  „Naser Orić tajno lovi po Srbiji“, list piše da je bivši komandant Armije BiH više puta ove godine ilegalno ulazio u Srbiju kako bi lovio. „Putin vadi Mladića iz Haga?“, list piše da Rusija pregovara sa SAD da se Ratku Mladiću omogući lečenje u Rusiji

POLITIKA  –  „Vučić i Putin u decembru rešavaju status centra u Nišu“, list piše da će se predsednici Srbije i Rusije u decembru sastati u Moskvi i da će razgovarati o statusu srpsko-ruskog humanitarnog centra. „Pljušte ostavke u Nacionalnom savetu za visoko obrazovanje“, o tome da je pet članova podnelo ostavku zbog neslaganja akademske zajednice i resornog ministarstva u vezi sa novim zakonom o visokom obrazovanju. „Srbija otplatila Dinkićeve obveznice“, list piše da su ukupna državna dugovanja smanjena sa 24,11 na 23,6 milijardi evra.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Arkan ubio Mladićevu ćerku“, o spekulacijama da ćerka Ratka Mladića nije izvršila samoubistvo već da je ubio Željko Ražnatović Arkan.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar