U trendu

Naslovne strane za petak, 25. maj 2018. godine

Beogradski dnevni listovi naslovne strane za petak, 25. maj posvetili su različitim temama, medju kojima je evropski put Srbije, obrzovanje, ali i naknadama koje banke naplaćuju gradjanima.

BLIC – „Stiže 2.000 ‘Andejla pakla’, Jagodinci u strahu“, o skupu bajkerske grupe u Jagodini. „Jeremićevi partneri uhapšeni zbog korupcije“, o tome da su Patrik Ho i šeik Tidijan Gadio, koji su bliski saradnici organizacije CIRSD, uhapšeni prošlog novembra u SAD u korupcionaškom skladalu od tri miliona dolara.

VEČERNJE NOVOSTI – „Opomene za minus naplaćuju 400 dinara“, o poslovanju i odnosu banka prema klijentima. „Lekari u Hagu krivotvorili Mladićev EKG“, o tome da su sudije dobile lažne podatke o zdravstvenom stanju Ratka Mladića.

DANAS – „Srbija ide u EU uprkos izjavama njenih ministra“, naslov je intervjua sa poslanikom u nemačkom parlamentu Manuelom Saracinom. „Diković se sveti zbog incidenta sa aktivistima SNS-a“, o odbačenoj krivičnoj prijavi protiv kapetana VS Milana Vukšića zbog nasilničkog ponašanja.

POLITIKA – „Gasprom bez globe, prihvata pravila EU“, o tome da ruski energetski gigant neće plaćati odštetu EU. „Albanci su političke gazde u Skoplju“, kaže za list predsednik Demokratske partije Srba u Makedoniji Ivan Stoilković. „Djaci gledali snimak abortusa“, o predavanju o značaju porodice u batajničkoj OŠ „Branko Radičević“. „Dan u kući siromašnih“, naslov je intervjua sa dobitnikom Zlatne palme 71. Kana Hirokazuom Kore Edaom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.