U trendu

Naslovne strane za petak, 28. januar 2022. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 28. januar 2022. godine pišu o epidemiji korona virusa, predstojećim izborima i drugim temama.

ALO – Nakon posete tenisera Novaka Djokovića hramu Svetog Save, list piše „Porfirije na Savindan pričestio Noleta“.

BLIC – „Da li treba da ukinemo kovid propusnice i skinemo maske“, o epidemiji korona virusa. „Rahimovski ispraćen uz pesmu Roda Stjuarta“, o sahrani Akija Rahimovskog, pevača Parnog valjka.

VEČERNJE NOVOSTI – „NATO ide na Istok“, o krizi u Ukrajini. „Zatvor za izjavu da je Srpska genocidna“, zahtev srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

DANAS – „Strani atentatori za domaću upotrebu“, o navodima da je spreman atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Povlačenje Rio Tinta pred izbore koriste i vlast i opozicija“, izjava aktiviste udruženja „Ne damo Jadar“ Nebojše Petkovića.

INFORMER – Nakon zaplene 300 kilograma marihuane u Velikom Trnovcu, list piše „Udar na albansku narko-mafiju“.

KURIR – List prenosi izjavu premijerke Ane Brnabić o navodnom planu atentata na predsednika Srbije „Vučiću je i dalje ugrožen život, ubice su van dometa naših službi“.

NOVA – „Ako mi ponude, boriću se za Beograd“, izjava Vladete Jankovića. „Šest pravila za život sa omikronom u Srbiji“, o epidemiji korona virusa.

POLITIKA – „Kurti okrivljuje Srbe i za poskupljenje struje“, o energetskoj krizi na Kosovu. „Kakva je Abazovićeva misija u Patrijaršiji u Beogradu“, o sastanku potpredsednika vlade Crne Gore Dritana Abazovića sa patrijarhom SPC Porfirijem u Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF – U tekstu „Dijanu ispitali o ubistvu advokata“ o navodima da je bivša sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović saslušana zbog policijske pratnje koja je pred smrt dodeljena advokatu Dragoslavu Ognjanoviću.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.