U trendu

Naslovne strane za petak, 29. jun 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za petak, 29. jun, pišu o pismu poslanika Slaviše Ristića predsedniku Rusije Vladimiru Putinu o Kosovu i predsedniku Srbije, o proslavi Vidovdana u Andrićgradu i kosovskom pitanju.

ALO  –  Pod naslovom „Vučiću, završićeš kao Djindjić“ o pismu poslanika Slaviše Ristića ruskom predsedniku Vladimiru Putinu u kome je navodno pretio smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

BLIC  –  „Osmaci i matematika posvadjani“, list piše da su osnovci loše uradili test iz matematike na maloj maturi. „Marjanović koristi dete da se izvuče“, o sudjenju za ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Za obnovu kuća 700 miliona“, list piše o odluci Vlade Srbije za pomoć poplavljenima u nevremenu ove godine. „Vučiću prete smrću na Vidovdan“, list piše o pismu poslanika Slaviše Ristića predsedniku Rusije Vladimiru Putinu u kojem je naveo da će predsednik Srbije potpisati pravno-obavezujući sporazum sa Prištinom jer se boji sudbine premijera Zorana Djindjića, koji je ubijen. „Spomenik braći na obali Drine“, o otkrivanju spomenika braći Sokolović u Andrićgradu.

DANAS  –  „Referendum o Kosovu bolje rešenje od izbora“, list piše o tome kako bi gradjani mogli da se izjasne o kosovskom rešenju. „Ristić: Naprednjaci mi crtaju metu na čelu kao Ivanoviću“, o tome da Srpska napredna stranka tvrdi da je poslanikovo pismo predsedniku Rusije napad na predsednika Vučića. „Tramp želi stabilan Balkan“, za list kaže bivši ambasador SAD u Srbiji Kameron Monter.

INFORMER  –  U tekstu „10.000 Srba zarobljeno u Grčkoj“ o posledicama nevremena i poplava u letovalištima na Halkidikiju.

KURIR  –  „Uhapšena Jordanka koja je širila HIV“, beogradska policija uhapsila migrantkinju iz Jordana osumnjičenu za prostituciju.

POLITIKA  –  „Zagrljaj Mehmed-paše i patrijarha Makarija“, o spomeniku braći Sokolović u Andrićgradu (u Višegradu). “ ‘Evrofer’ tužio evropsku komisiju zbog Srbije“, evropski proizvodjač čelika traži poništenje odluke kojom Srbiji nisu uvedene antidamping mere.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar