U trendu

Naslovne strane za petak, 8. novembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 8. novembar, pišu o sudjenju za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, o pozivu za učešće predsednika Srpske narodne stranke Aleksandra Vučića na skup Evropske narodne partije u Zagrebu, o intervjuu kandidata za premijera Kosova Aljbina Kurtija televiziji N1 i o drugim temama.

ALO  –  „Bivši julovac do guše upetljan u milionske afere“, list piše o izjavi bivšeg direktora firme „Krušik akumulatori“ da je Zoran Čičak uništio tu fabriku i prodao 870 kilograma srebra koje je u njoj našao.

BLIC  –  „Jovanović: Simonoviću pomogli da čisti dokaze“, list piše o izjavi novinara Milana Jovanovića da su bivšem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću pomogli da očisti dokaze paljenja kuće tog novinara. „Kurti spušta loptu“, o navodima srpskih i abanskih analitičara da kandidat za premijera Kosova Aljbin Kurti „spušta loptu“ nakon što su SAD pozvale na dijalog.

KURIR  –  „Handkeu oduzimaju državljanstvo zbog pasoša Jugoslavije“, list piše o optužbama da je dobitnik Nobelove nagrade Peter Handke prekršio austrijski zakon o državljastvu time što je prihatio jugoslovenski pasoš

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Vučić: Histerija znak da dobro radimo za svoju zemlju“, list prenosi izjavu predsednika Srbije o porukama dela hrvatske javnosti povodom upućenog poziva na izborni kongres Evropske narodne partije u Zagrebu. „Tokovi novca u jednom registru“, o najavi Narodne banke da će od 1. juna naredne godine uvesti centralnu evidenciju doznaka koje gradjani dobijaju iz zemlje i inostranstva.

DANAS  –  „Rade u državnim firmama i privatno ‘čuvaju’ Vučića“, list piše o pitanjima predstavnika udruženja „Jedan od pet miliona“ o tome ko je „zavodio red“ u vreme skupa ispred Radio-televizije Srbije (RTS) u utorak uveče. „Potrošnja raste, ali kupuju najbogatiji“ o istraživanju tržišta maloprodaje u Srbiji.

POLITIKA  –  „SPS bira potpredsednike u naredne dve nedelje“ saznaje list posle sednice Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije. „Zeleni kilovati povećali cenu struje“, list piše o povećanju cene struje u Srbiji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.