U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 11. decembar 2017. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama od ponedeljka pišu o tome da se navršava pet godina od hapšenja vlasnika Delta Holdinga Miroslava Miškovića, kao i o beskućnicima u Srbiji i o ubistvu u Pećincima.

ALO  –  „Djindjićeva ćerka u Vladi Srbije!“, ćerka ubijenog premijera Zorana Djindjića angažovana u Timu za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva. „Prodavao policijske značke od 300 do 5.000 evra“, piše list.

BLIC  –  „Hag nas nije pomirio, neki krivci nisu osudjeni“, naslov je intervjua koji je premijerka Ana Brnabić dala švajcarskom listu Blik. „Pet godina od hapšenja Miškovića“ o početku novog sudjenja biznismenu Miroslavu Miškoviću.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Migrante vratili u Preševo nakon haosa u Obrenovcu“, povodom masovne tuče u Obrenovcu. „Pozvao ženu da se pomire pa je ubio“, o tragediji u selu u Sremu. „Stranke iz budžeta dobijaju 75 miliona dinara više“, o predlogu za uvećanje sredstava rad parlamentarnih partija u 2018. godini.

DANAS  –  „Država skriva uzrok tragedije u fabrici oružja ‘Milan Blagojević'“, o tome da porodica poginulog radnika mesecima ne može da dobije uvid u izveštaj inspekcije Ministarstva rada. „Djindjićeve ideje baštini mala grupa osvešćenih ljudi“, o stavovima dramaturškinje Biljane Srbljanović koja je zajedno sa grupom autora spomenika ubijenom premijeru Zoranu Djindjiću nagradjena povodom Dana ljudskih prava. „Demonstranti u Bejrutu pokušali da osvoje američku ambasadu“, o protestima zbog odluke predsednika SAD Donalda Trampa da prizna Jerusalim kao glavni grad Izraela.

KURIR  –  „Hapse krupne zverke zbog korupcje i pranja novca!“, list piše da do kraja godine počinje „obračun države sa svima koji su se obogatili na nelegalan način“. „Srbija postala zemlja samaca“, u Srbiji živi milion neženja i 700.000 neudatih žena.

INFORMER  –  Pod naslovom „Trebaju nam ‘pancir’, ‘buk’ ili S-2500“, list prenosi navode novinara i poslanika Srpske napredne stranke Miroslava Lazanskog o saradnji Srbije sa Rusijom i predstojećoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Moskvi.

POLITIKA  –  „Male teritorije za velike probleme“, o neuspešnom rešavanju pitanja granica zemalja Balkana. „U Srbiji gotovo 20.000 beskućnika“, o ljudima koji žive na ulici, uglavnom u Beogadu.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Ovo je istina o hapšenju Legije“, o tome koji je bio razlog zbog kog se komandant „crvenih beretki“ Milorad Ulemek Legija predao policiji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.