U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 12. avgust 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 12. avgust 2019. godine pišu o incidentu koji se dogodio ispred Predsedništva u Beogradu, o velikom investicionom planu koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić i o opasnosti da košarkaš Miloš Teodosić propusti Svestsko prvenstvo u košarci u Kini zbog obnovljene povrede.

ALO  –  List donosi teks o vrućinama „Danas paklenih 38 stepeni“. 

BLIC  –  „Vučić: Neću incidente, moramo da sačuvamo mir“ o izjavi Aleksandra Vučića na konferenciji povodom sukoba pripadnika obezbedjenja i demonstranata ispred Predsedištva u Beogradu. „Srbija strepi da li će Teo ići u Kinu“ o obnovljenoj povredi zbog koje bi srpski košarkaš Miloš Teodosić mogao da propusti Svestko prvenstvo u košarci u Kini.

VEČERJE NOVOSTI  –  „Novo lice Srbije za 12 milijardi evra“ o novom investicionom planu koji je najavio Aleksandar Vučić. „Idemo u Kinu bez Teodosića?“ o mogućnosti da će srpski košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić propustiti Svestko prvenstvo u košarci.

DANAS  –  „Marković: Batine su nam pozdrav od Vučića“, izjava Srdjana Markovića, jednog od organizatora protesta „Jedan od pet miliona“, koji je napadnut ispred Predsedništva. „Nastavljen krvavi niz na srpskim putevima“ o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Gornjeg Milanovca.

INFORMER  –  „Kanalizacija u svakom  selu, metro u Beogradu, duplo više para za majke i bebe“, list piše da je predsednik države Aleksandar Vučić objavio novi petogodišnji investicioni plan.

KURIR  –  Pod naslovom „Putin Milu zveknuo šamarčinu zbog Srbije“, list prenosi stav ruskog ministarstva spoljnih poslova o politici Crne Gore. List piše i da cene povrća neće padati i donosi tekst „Sad je vreme za zimnicu“.

SRPSKI TELEGRAF  –  List donosi nastavak intervjua sa nekadašnjim načelnikom generalštaba Vojske Jugoslaije generalnom Momčilom Perišićem pod naslovom  „Kako smo izgubili Kosovo“.

POLITIKA  –  „Boriću se da Norveška povuče priznanje Kosova“, intervju bivšeg pripadnika Kfora Kristijana Kiša za taj list. „Menjamo lice Srbije“ o investicionom ciklusu koji je najavio Aleksandar Vučić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.