U trendu

Naslovne strane za ponedeljak 14. oktobar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama od ponedeljka 14. oktobra najčešće pišu o ubistvu kod Koceljeve, o otvaranju 141. skupštine Interparlamentarne unije i o medjustranačkom dijalogu o izbornim uslovima.

ALO  –  „Bivši dečko izmasakrirao devojku sa 20 uboda nožem“, o ubistvu devojke kod Koceljeve.

BLIC  –  „Ocu rekao da je došao da mu iznenadi ćerku pa je iskasapio“, o muškarcu koji je ubio bivšu devojku kod Koceljeve. „Neću da za pare pogazim sve u šta verujem“, kaže predsednik Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „Bolnice prepune obolelih od raka“, objavljeno je istraživanje tog lista. „Izmislili otrov, Srpskoj listi kradu glasove“, o zdravstvenim problemima članova CIK-a na Kosovu po otvaranju izbornog materijala iz Srbije.

DANAS  –  „Tadić: Nema dijaloga sa Vučićevim emisarima“, kaže predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić. „Profesionalno novinarstvo nije besplatno“, list citira predsednicu IREX-a Kristin Lord.

INFORMER  –  „Još ne mogu da verujem da su Gaga i Milena otišli“, glumac Voja Brajović priča o svojim velikim prijateljima Mileni Dravić i Draganu Nikoliću.

KURIR  –  „Kome smeta odlikovanje Aleksandra Vučića i Zagorke Dolovac“, autorski tekst direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Mali Tramp sprema novi Dejton“ o zadatku specijalnog američkog izaslanika Ričarda Grenela za razgovor Beograda i Prištine.

POLITIKA  –  „Čuvaćemo pravo da budemo svoji na svome“, prenosi list poruke iz govora predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa otvaranja 141. skupštine Interparlamentarne unije. „Nema dovoljno vodiča za turiste iz Kine“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.