U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 20. januar 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 20. januar pišu o dešavanjima vezanim za Zakon o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori, o tome da tužilaštvo za visokotehnološki kriminal ispituje tvit sociologa Vesne Pešić, odnosu dela Demokratske stranke (DS) i lidera Dveri Boška Obradovića i o drugim temema.

ALO  –  List piše o plivanju za časni krst širom Srbije „Bog se javi od Beograda do Budve“.

BLIC  –  „Deo DS-a traži: Izbacite Boška ili napuštamo savez“, o tvitu koji je lider Dveri Boško Obradović napisao o nekadašnjem predsedniku Demokratske stranke (DS) Dragoljubu Mićunoviću. „Ajmo, Nole“, o Australijan openu.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Smeta mu Beograd, jer brine o Srbiji“, o izjavi predsednika Crne Gore Mila Djukanovića da neće povući Zakon o slobodi veroispovesti. List navodi da „Poslanici DS neće sa Boškom“.

DANAS  –  „Blamaža sudstva i dokaz autoritarnosti vlasti“, o tvitu Vesne Pešić. „Upitne ocene o zagadjenju vazduha“, list piše da stanice koje mere zagadjenost godinama „ne rade punim kapacitetom“.

INFORMER  –  „Vesna Pešić pod istragom jer je Vučiću pretila smrću“, list piše o tvitu Pešićeve i reagovanjima na tvit.

KURIR  –  „Zakon o crkvi nećemo povući, Vučić ima otvoren poziv da dodje u Crnu Goru“, list prenosi intervju crnogorskog predsednika Mila Djakanovića koji je govorio i o Zakonu o slobodi veroispovesti.

POLITIKA  –  Pod naslovom „Beograd nije uzdrmao Crnu Goru“, list piše o izjavi Mila Djukanovića. „Za SAD i Kinu još nema novih ambasadora“, o promenama u diplomatskim predstavništvima Srbije u svetu.

SRPSKI TELEGRAF  –  List piše o predstojećem Svetskom ekonomskom forumu u Davosu kojem će prisustvovati predsednik Srbije: „Vučić oči u oči sa Trampom“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.