U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 22. april 2019

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 22. april najviše pišu o terorističkom napadu na Uskrs u Šri Lanki, u kojem je po najnovijem bilansu ubijeno najmanje 290 ljudi, o ubistvu oca vodje „škaljarskog“ klana u Crnoj Gori i o predsedničkim izborima u Ukrajini na kojima je pobedio komičar Volodimir Zelenski.

ALO – „Direktor izmuzao državu za dva i po miliona evra“, list piše da su firme Milana Dinića, prvog čoveka Lekarske komore, pobedile na 200 tendera od kako je na to funkciji.

BLIC – „Besni rat do istrebljenja kotorskih klanova“ o ubistvu oca vodje „škaljarskog“ klana u Crnoj Gori. „Prate me nepoznati ljudi“ o Danieli Vukajlović koja je prijavila bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jelačića Jutku za seksualno uznemiravanje. List objavljuje i spisak „svih opasnih igračaka“ koje je otkrila inspekcija.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ubica Vesku sasuo u grudi osam hitaca“ o ubistvu oca vodje „škaljaraca“. „Traže da SAD osude ‘zločine’ Beograda“ o pismu Prištine koje je poslato SAD-u i kojim se predlaže usvajanje rezolucije o tome.

DANAS – „Bećković: Vlast zabranjuje gostovanja u Utisku“, o tome da članovi vladajuće stranke i ljudi bliski vlasti otkazuju dolazak u emisiju „Utisak nedelje“. „Protesti gradjana neće biti prekinuti“, o protestima „Jedan od pet miliona“. List piše i da je „Srbija u top deset po Indeksu bede“ odnosno da je na desetom mestu Blumbergovog Indeksa bede, na kojem je 62 zemlje.

INFORMER – „Si Srbiji šalje dron bombardere“, list piše da će Srbija od Kine dobiti dron-bombardere „Ving lund“ o ćemu će svi detalji biti dogovoreni 26. aprila tokom posete Vučića Pekingu.

KURIR – piše o napadu na Šri Lanki. „Dafina dala Slobi 40 miliona maraka“, list objavljuje dosije Državne bebednosti u kojem se navodi da je bivša vlasnica Dafiment banke Dafina Milanović dala 40 miliona maraka funkcioneru SPS Milutinu Mrkonjiću, od čega je sedam završilo u kasi te stranke.

POLITIKA – piše o terorističkom napadu na Uskrs u Šri Lanki. „Zelenski pobedio Porošenka“ o pobedi komičara Volodimira Zelenskog na predsedničkim izborima u Ukrajini.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o Marku Miloševiću pod naslovom „Najveće tajne Slobinog sina“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.