U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 26. april 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 26. april 2021. godine najviše piše o novim otkrićima u istrazi protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka, optužbama da je Dragan Marković Palma podvodio maloletnice, daljem toku pandemije, rebalansu budžeta, drugim društvenim temama.

ALO – List i dalje piše o zapleni oružja koje je nadjeno u kući vodje kriminalnog klana u Ritopeku i ocenjuje da je država time poslala poruku kriminalcima „Karteli nikad neće zavladati Srbijom“.

BLIC – O toku istrage protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka „Šta sve krije Veljina kuća strave u Ritopeku“. List istražuje kako će izgledati naredna školska godina „I od 1. septembra kombinovana nastava i djaci sa maskama“.

VEČERNJE NOVOSTI – „U Srbiji na tragu leka protiv korone“, o tome da Institut „Vinča“ i Hemijski fakultet rade na leku za kovid-19. Specijalni dodatak o Jasenovcu „Genocid skovan i u Vatikanu“. Intervju sa ministrom Milanom Krkobabićem „Opozicija nema rivala za Vučića“.

DANAS – Povodom petogodišnjice noćnog rušenja u Hercegovačkoj „Ko je rušio noću u Savamali znaće se kada se promeni vlast“. „BIA ne bi trebalo da se meša u zaštitu svedoka“, izjave o istrazi povodm izjava svedoka da je Dragan Marković Palma podvodio devojčice.

INFORMER – List piše da će potpredsednica SSP-a Marinika Tepić danas u policiji dati iskaz o navodima da je Dragan Marković Palma podvodio maloletnice „Dan D za Mariniku“.

KURIR – O najavi otvaranja granica za turiste i uslovima putovanja „Agencije traže 7.000 za kovid osiguranje“. List piše i o stanju na tržištu hrane „Mraz u aprilu podiže cene voća i povrća za 20 odsto“.

POLITIKA – „Zašto Srbija treba da uskladi spoljnu politiku s Briselom“, tragom dvodnevne posete i razgovora Vučića sa najvišim predstavnicima EU. „Bajden razgnevio Tursku“ o reakcijama na stav američkog predsednika da je nad Jermenima nakon Prvog svetskog rata počinjen genocid u Turskoj. List najavljuje „Počinje Nedelja imunizacije“.

SRPSKI TELEGRAF – Prema pisanju lista, američki predsednik Džozef Bajden predložiće novi plan za rešenje problema Kosova „Bajdenova poslednja ponuda za Kosmet“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar